woensdag 27 januari 2016

Klein maar fijn?


Hii All!

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel een meisje of jongen in de klas zitten die echt heel klein is! Of misschien ben je er zelf één! Ik in ieder geval wel. Ik krijg ook dagelijks te maken met de voordelen en nadelen van klein zijn...


Voordelen

Short girls+Tall guys= GOALS
Het blijft een feit. Kleine meisjes en lange jongens blijven het schattigst. Een groot voordeel van kleine meisjes is dan ook dat 99% van de jongens langer zijn dan jij. Ideaal toch? (Jammer weer dat ik nog single ben ;P)

Voorrang
Aangezien jij zo klein bent mag je altijd vooraan. Met groepsfoto's, posities, een film kijken. Sterker nog, niemand heeft last van jou! Ze kunnen toch wel over je heen kijken.

'Schattig'
Bij veel wat je doet wordt je schattig gevonden en dat kan nog wel eens wat opleveren. Even lief lachen om wat voor elkaar te krijgen is geen probleem! 

Comfort
Wij als kleine mensen hoeven ons niet te bukken als we onder een laag plafond door moeten lopen. Wij als kleine mensen hebben de meeste voetenruimte in voertuigen. Wij als kleine mensen hoeven nooit te bukken om tegen mensen te praten. Ook hebben we nooit het probleem dat ons bed te klein is.

Oversized
Oversized sweaters en vesten zitten bij kleintjes echt over- oversized. En dat zit gewoon heer-lijk! 

Soepelheid
Lange mensen zie ik altijd stuntelen met gym, of met hun veters strikken. Ik weet niet waarom, maar de kleine mensen gaan dit allemaal makkelijker af!


Nadelen

'Ik kan het niet zien'
Ondanks dat we vaak vooraan mogen staan, zijn er niet altijd van die aardige mensen... 


'Ik kan er niet bij'
De struggle is real... Zelf heb ik vaak dat mensen m'n telefoon of zoiets afpakken en in de lucht houden. Maar ik kan bijvoorbeeld ook nooit bij de bovenste plank in de supermarkt...

Broekproblemen
Ik heb vaak met broeken dat ze net iets te lang/groot zijn. Dus broeken zijn altijd net iets wijder bij mij, of er zitten meer kreukels in. 

'Haha jij bent echt klein'
Wat je dagelijks krijgt te horen...

Hallo vetjes
Als klein persoon heb je toch maar even minder oppervlak om je vet over te verdelen.


-Anna

Wat zijn voor- en nadelen van jouw lengte?3 opmerkingen: