vrijdag 8 januari 2016

Eerste schoolweek, ijsvrij en 'goede' voornemens?


Hey!

De eerste schoolweek na de vakantie valt altijd nog wel mee... We waren zelfs ijsvrij! Ook viel m'n goede voornemen in het water... Wat ik nog meer beleefd heb? Lees verder!


Zondag
Ik had me zo voorgenomen om al veel huiswerk te maken zodat ik een rustig weekje had. Maar toen weigerden mijn hersenen om de laatste dag van de vakantie mee te werken. Dikke prima! Dus nog een dagje Netflix. Ik heb nu een nieuwe serie en daar ben ik helemaal verslaafd aan... 

Maandag
School... Op zich, de eerste dag na de vakantie is altijd wel prima. Je bent huiswerkvrij en ziet al je klasgenootjes weer. En we hadden ook nog het eerste uur vrij!
Maar je moet wel weer huiswerk maken. Dus ook weer Engelsboekjes lezen...

Dinsdag
En toen moest ik weer vroeg mijn bed uit... School begon echt weer! Dat realiseerde ik me toen ik zat te stressen in de bus over een so... Na de schooldag kwam ik thuis en was het mijn bedoeling om een artikel te maken voor de volgende dag, wat mislukte. Dus waarschijnlijk komt het artikel te laat, of niet... Ik zie wel... 's Avonds heb ik weer wat huiswerk gemaakt, maar ik was vet snel klaar! Mijn goede voornemen over goede planning heeft een goed begin!

Woensdag
Uhm... Okay? Ik doe mijn ding, kleed me om, eet wat, zet m'n wifi aan: 'Ik ga niet hoor!' 'Ja, ik weet het nog niet zo goed.' 'Mijn moeder ging net naar buiten en viel meteen!'...
Het was op de klassenapp. Okay wacht... Even terugscrollen... Het bleek dus dat het zo glad was dat je meteen uitgleed, bussen kwamen te laat en de snelweg stond vast. Na een halfuur gebabbel hadden we maar besloten niet naar school te gaan. Mooi! 
Dat was dus de hele dag Netflix en ander vrije dag gedrag.

Donderdag
Nu moest ik toch weer aan geloven dat ik naar school moest. Nouja... Hoort bij het leven... Na een gewone schooldag te hebben gehad, mislukt mijn o zo goede voornemen volkomen. Tot half 11 heb ik aan m'n huiswerk gezeten omdat ik 's middags weer de telefoonverslaafde uit moest hangen... Struggles!

Vrijdag
Laatste dagje... Je gaat het overleven Anna, kom op! Het enthousiasme verdween helaas toen ik m'n oortjes niet kon vinden. 
Ik was om 13:30 al uit... Maar betekent wel ik sowieso een halfuur moet wachten op de bus. Het was echter vet mooi weer buiten! Helemaal niet heel koud, en het zonnetje scheen... Dus ik ging de bus maar uit bij een random halte om het laatste stuk naar het station te lopen. Heerlijk! Over heerlijk gesproken... Het weekend is begonnen, en dat moest ik vieren...

-Anna

PS: Teamgenootje is ook een blog begonnen, over beauty, lifestyle enzo.
Dus check it out! rosaliehorst.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten