zondag 3 januari 2016

Brand New Year


Hey!

Het is een brand new year! En wat kan je daar nou mee? Ik zal het je vertellen...


Nieuw jaar, nieuwe kansen
Het is een nieuw jaar. En elk jaar probeer je de beste te maken. Wat niet altijd lukt... Maar hoe dan wel? Pak je kansen! Er komen zoveel kansen op je pad die je niet pakt. Dat doet me denken aan deze quote:


Niks aan toe te voegen....


New year, new me
Een nieuw jaar betekent een nieuwe start. Misschien kan je jezelf wel een beetje veranderen. Op een positieve manier. Ik probeer bijvoorbeeld positiever te worden. 
Het kan een hele uitdaging worden. Maar ik denk dat het alleen maar voordelen oplevert. Dus probeer eens minder te roddelen, of meer te glimlachen naar mensen. Als je klein begint, wordt het al snel meer. Probeer het eens. 

Overzicht
Dit is een goeie voor mij. Als je het nieuwe jaar begint, heb je zoals ik al zei, een nieuwe start. En als je wilt, kan dat heel overzichtelijk zijn. Als je nu regelmaat probeert te brengen in je schema, werkt dat veel prettiger dan dat je impulsief bent. En dit ga ik dus ook heel erg proberen.

Een Brand New Year kan je goede voornemens waarmaken, overzicht geven en nieuwe kansen bieden. Als je er maar voor open staat. 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten