vrijdag 29 januari 2016

Behind the scenes, wonden maken en ziekenhuisbezoek?

Hii allemaal!

Dit weekje was opzich niet het de ergste week die mij is overkomen. Ik heb veel lol gehad bij de podiumdag vol workshops en een poging tot een normale foto maken met mijn 'lange' vrienden...Zaterdag
Ik heb maar weer eens mijn saxofoon uit het stof gehaald. Het was best leuk om weer eens te spelen na een halfjaar ofso... Verder weet ik niet meer wat ik heb gedaan... ^-^

Zondag
Zondag is bij mij altijd zo'n typisch huiswerkdagje. Ik probeer dan zoveel mogelijk huiswerk te maken voor de komende week zodat ik niet al dat gestress enzo heb. Dat is in theorie. In praktijk is het zo dat ik nog maar 1 dingetje heb voor de volgende dag en die zo lang mogelijk uitstel en er dan toch achter kom dat het best veel is.
s' Middags moest ik met het combo in de kerk spelen. Dat was echt te lang geleden dat ik dat heb gedaan...

Maandag
Vandaag ging ik dan eindelijk naar het ziekenhuis voor verder onderzoek van m'n knieën. Het was in Hilversum dus m'n moeder had me voor de rest van de dag afgemeld. Dikke prima! Het duurde dan ook de hele ochtend voordat we het onderzoek hadden afgerond en weer naar huis konden. Het blijkt dus dat m'n knieën overbelast zijn en dat ik vanaf nu naar de fysio moet. Ik ben wel echt heel blij dat ik mag blijven dansen!

Dinsdag
Dit was niet zo'n bijzondere dag... Ik heb gewoon school gehad en huiswerk gemaakt enzo. Mijn leven is echt cool.

Owja, voor wie het artikel van woensdag heeft gelezen, hier een behind the scenes foto :PWoensdag
Vandaag had ik echt veel uitval. Ik had 1-5 met het tweede tussenuur. Chill! Mogen ze vaker doen :)
s'Avonds gingen we met catechisatie film kijken. Was ook wel leuk :) 

Donderdag
Ik word wakker, loop naar de badkamer, en AUW! Ik kan niet meer bewegen! Bleek dus dat ik verkeerd had geslapen en vandaar zoveel pijn had in m'n nek dat ik hem bijna niet kon bewegen... Superchill! Daar gaat m'n plan om te fietsen... 
Het beloofde in ieder geval wel een leuke dag te worden. We hadden namelijk podiumdag. Dat is een dag bij ons op school waar dan allemaal workshops komen voor de onderbouw. 
Mijn eerste ronde was de workshop animatie. Je moest een kort filmpje maken door middel van foto's maken en achter elkaar plakken. 

Mijn tweede ronde was grimeren. Dat vond ik echt heel leuk! Deze heb ik gemaakt:

Ik weet nou niet of dit goed of slecht gelukt is...
De derde ronde moest ik naar een soort toneelstuk kijken. Het was eerst een beetje raar, maar opzich ook wel cool want het ging over hiphop. Je had een east side en een west side en die gingen tegen elkaar battlen met de elementen van hiphop (rappen, beatboxen, hiphop en breakdance). En raad eens waarin ik zat? Juist, hiphop! Het was opzich nog wel redelijk leuk.

's Avonds heb ik nog even heerlijk anderhalfuur gedanst. 

Vrijdag
En dat was niet heel slim aangezien ik nu superveel spierpijn heb en vanavond ook nog twee uur moet dansen...
Maar vandaag was het verder weer een gewone schooldag. 's Middags heb ik een beetje op youtube gezeten en dit artikel geschreven.

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten