vrijdag 11 december 2015

Sinterklaas, voorbereidingen kerst en leuke gymlessen!

Hii Guys!

Nog even de laatste weken volhouden tot de kerstvakantie, en dan eindelijk even geen verplichtingen. Wat zal dat fijn zijn! Maar eerst, school, voorbereidingen kerst en toch nog wel leuke gymlessen...Zaterdag

Ik werd wakker bij Miral, ik had bij d'r geslapen na het feestje van Silke. M'n moeder kwam me eigenlijk al meteen ophalen. Het was 5 december, en wat had ik zin in deze dag! We zouden namelijk ook Sinterklaas vieren. 's Middags ben ik de hele tijd bezig geweest met cadeautjes en gedichten voor m'n ouders. Rond half 6 gingen we richting het pannenkoekenrestaurant waar we zouden eten. En het was ziek lekker! We hadden de specialiteit van restaurant: Een 3 cm hoge, luchtige, knapperige pannenkoek... Hij was zo lekker..
We gingen terug naar huis om vervolgens cadeautjes uit te pakken! Het was erg gezellig en ik ben heel erg tevreden met wat ik heb gekregen. En de hele middag bezig te zijn geweest voor m'n ouders was ook niet voor niks. Ze vonden het erg leuk, gelukkig.


Zondag
In de ochtend zijn we naar de kerk geweest, daarna werd het toch maar weer huiswerk maken voordat m'n familie kwam. Toen iedereen er was gingen we het dobbelspel doen, wat erg leuk was. Niet echt iets bijzonders gekregen, alleen kaarsen... Die eigenlijk nog best leuk zijn. Na het spel gingen we heerlijk gourmetten en nog even met ons nieuwe neefje knuffelen.
Een supergezellige avond gehad!


Maandag

En dan moet je na het sinterklaasweekend weer naar school. En dan vergeet je dat je het eerste uur vrij bent... Maarja, beter te vroeg dan te laat. Verder een gewone schooldag gehad. Die middag weer naar Maaike geweest wat weer erg gezellig was. En toen mocht ik weer lekker dansen!
Toen ik eindelijk weer thuis was, zat scheikunde alweer op me te wachten, aangezien ik dinsdag een repetitie had.


Dinsdag
Alweer het eerste uur vrij. Nu stond ik wel iets eerder op, maar gelukkig kon ik in de bus nog even leren voor scheikunde. Uiteindelijk ging het gewoon goed, maarja...
We waren het zesde alweer vrij, dus ik was een uurtje eerder thuis dan normaal. Ik kon eindelijk weer even youtuben ;)
Daarna moest ik toch echt weer even huiswerk maken, heurt erbij. Ik was 20:00 al klaar! Dat gebeurt normaal nooit bij mij. Moet ik misschien toch maar even veranderen...


Woensdag
We hadden echt zo'n leuke gymles vandaag! We gingen op gauswheels (eenwielige steps) rijden! Dat was echt supercool. Het ging me uiteindelijk nog best goed af... Maar het was echt leuk!
Verder nog een so gehad, die me hopelijk wel goed afging...
De rest van de dag was nou niet echt heel interessant ofso, alleen maar beetje huiswerk gemaakt.


Donderdag
We hadden weer sportklas, en we gingen klimmen! Een van m'n favoriete onderdelen :) Je hebt 3 soorten mensen als we gaan klimmen. Degene met hoogtevrees en die er totaal geen zin in heeft, degene die het allemaal wel prima vind, en degene die superenthousiast zijn, zoals ik. Eigenlijk was ik de enige die het ook echt uitte. Maar ik vind het zo vet! Wat vooral leuk was, was toen ik tegen de schuine wand aan klom. Het was zeg maar een helling naar het plafond toe in plaats van naar de muur toe. Snap je? Dus moeilijker. En als je klaar bent met klimmen moet je je gewoon laten vallen en dan zweef je in de lucht wat echt heel leuk is! Dan maar hopen dat de zekeraar te vertrouwen is!


Vrijdag
Nog even volhouden... Na de laatste mo en repetitie gehad te hebben heb ik eindelijk weekend! En dan nog maar een weekje tot de vakantie! En daar heb ik zin in jonguh! Ik ben er sowieso aan toe en ik heb echt leuke dingen gepland, maar die horen jullie binnenkort.
Ook krijg ik volgende week mijn nieuwe telefoon met veel betere camera's, wat betekent dat er veel meer foto's komen op mijn blog! Vooral in de personal posts heb ik gewoon nooit foto's om te plaatsen, vanwege de slechte kwaliteit van m'n telefoon. Maar daar komt verandering in! Ik heb er echt zin in...
En we hebben vandaag een kerstboom gehaald :)
Vanavond moet ik even alle pepernoten eraf trainen door 3 uur te dansen... Komt goed!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten