maandag 7 december 2015

Sinterklaas presents :)


Hii Guys!

Ik heb dus sinterklaas gevierd, en het leek me wel leuk om m'n kadootjes te laten zien. Dus voila :)Als eerst, ETEN! Ik heb niet heel veel eten gekregen, maar ik vind het ook niet heel erg leuk om eten te krijgen. Maar alsnog heel chill voor tijdens het huiswerk maken. 


Ik kreeg een plan-pakket, omdat ik niet zo goed in plannen ben.... En daar zaten dus wat pennen in, stempels (die ik uiteindelijk niet meer gebruik) en zo'n to-do lijstje, die ik hopelijk wel ga gebruiken, aangezien ik altijd tot 22:00 bezig ben met huiswerk...


Ik kreeg ook nog wat waarde/ tegoed bonnen. Wat ik superchill vind, dan kan ik zelf wat uitzoeken. Ik kreeg een tegoed bon voor een deel van mijn mobiel, en een waardebon van de V&D.


Het overige was een kaars, die ziek lekker ruikt (vanille- ijs ofso), handcrème, en een boek. Ik weet nog niet precies waar het boek over gaat, maar daar kom ik waarschijnlijk snel achter. Je kunt in ieder geval een review verwachten :) Last but not least... EEN KLEDINGREK! Ik ben er zo blij mee! Ik zag hem een paar weken geleden staan bij de IKEA en ik gaf m'n moeder gelijk al een hint wat ik voor sinterklaas wilde, en die hint is gelukkig overgekomen :) 
Ik ga het kledingrek denk ik gebruiken voor m'n fashionable items, of items van het seizoen. Maar dat ga ik nog even bedenken. 

-Anna

Wat heb jij gekregen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten