woensdag 30 december 2015

New Phone+ review!


Hey!

Jaaaa ik heb hem eindelijk binnen! Ik heb er 2 weken op gewacht maar dan is die daar eindelijk! Waarom heb ik deze telefoon besteld, en wat zijn mijn eerste indrukken? Lees verder!Waarom deze mobiel?
Heel veel hebben mij gevraagd waarom ik deze wou en geen iPhone. Ten eerste... Waarom moet iedereen een iPhone hebben? Er bestaan nog zoveel meer telefoons, en iPhone is niet meer uniek ;p
Maar goed, ik wou graag een telefoon die voldeed aan mijn (meeste) eisen. Ik ben namelijk nogal veeleisend, hehe... En die eisen waren:
  • Een hele goeie camera
  • Geen iPhone
  • Minder dan €400
  • Nu ik er zo over nadenk, waren dit mijn enigste eisen...
Dus ik heb heel veel sites bezocht totdat ik de beste cameraphone had gevonden die minder dan €400 kost en toen kwam ik op deze uit. 
Beloftes
De beschrijvingen van deze mobiel zagen er verbazingwekkend uit! 20 mp achter en 8 mp voor. Dat was dus in theorie een 4x zo goede camera dan die van m'n oude mobiel. Het zelfde gold voor de videokwaliteit. 
Naast dat het dezelfde functies heeft dan alle andere smartphones heeft deze nog een aantal extra's wat het uniek maakt. 
Ten eerste de vingerscan. 'Maar Anna, de iPhone heeft toch ook een vingerscan?' Ja, maar niet op de achterkant. En het lijkt onhandig, maar dat is het niet. Je wijsvinger zit namelijk ongeveer altijd op die plek. Naast ontgrendelen kan je ook nog vegen en tikken om bijvoorbeeld weer naar het startscherm te gaan. De smartkey is een unieke functie bij de honor 7. Bij drukken kan je een app of tool openen, bij twee keer drukken en bij inhouden. 
Je kan hem roepen! Geef hem een naam, vraag 'Where are you' en hij praat terug. 
Verder heeft hij bij de camera een beautymode, wat je huid egaler maakt, je ogen sprankelender, en je tanden witter. Wat je bij de frontcamera hebt, is een softlight. Een soort flits. Hij was trouwens €350,-. Maar ik had korting gefixt, dus €300,-!


Praktijk, eerste indrukken
Ik zat me serieus al bijna 2 weken te verheugen op m'n mobiel. Omdat ik met vriendinnen bij ons aan het logeren was, hadden m'n ouders maar gelogen dat de mobiel er nog niet was. Anders zou het niet leuk zijn voor hun. Dus hij was maandagavond al binnen, terwijl ik hem dinsdagmiddag pas kreeg... Maar zo had ik ook alle tijd om het te ontdekken!
Allereerst vond ik het doosje heel mooi! Het heeft een hele mooie helderblauwe kleur en heeft een mooie vorm.


Ik maakte het open en WAUW! Hij zag er echt mooi uit! Ik was heel enthousiast over de voorkant, wat minder over de achterkant. Maarja, compenseert weer toch?
Naast de mobiel, werd er ook nog een handleiding, lader en oortjes bijgeleverd. 


Ik moest hem eerst configureren, dus accounts toevoegen, vingerafdruk scannen, enz... Maar het eerste wat ik daarna deed was de camera testen! En hij was inderdaad echt goed! Ik ben er echt blij mee... 

Hou er rekening mee dat dit een van de weinige selfies is die ik maak ;p
In het ultieme donker, met softlight.
Ook de videokwaliteit is goed te doen. Misschien wel goed genoeg om een keer een filmpje op m'n blog te zetten? 
De beautymode functie bij de camera, ziet er trouwens echt niet uit. Maar dat had ik ook wel verwacht. Het klinkt raar, maar het is typisch aziatisch, hoe die mensen eruit willen zien. Ze willen grotere ogen, egalere huid en wittere tanden. Dus droppen ze dat maar als functie bij de camera. Sorry, maar ik heb liever mijn pukkels dan dat. 
De camera is echt top voor een telefoon! Maar de andere functies dan?

De smartkey en de vingerscan werken heel goed. Ze zijn supersnel en de vingerscan herkent je afdruk meteen. 

Je zou de telefoon moeten kunnen roepen. Dit werkt echter niet heel soepel. Je moet hem wel echt een paar keer roepen voordat hij reageert. Ik heb hem trouwens Baby Bello genoemd... Ik realiseer me nu pas dat Baby Bell kaas is... Nouja.. 

Wat trouwens nog wel een leuk verhaal is... 
Ik wou dus mijn simkaart in mijn nieuwe telefoon doen, alleen hij was veel te groot. Dus ik dacht nou ik druk die chip eruit. Maar nee hoor, te klein. Ik ben nu ook niet meer te bereiken op mijn nummer. Superslim! Nouja, ik krijg nu wel eindelijk abonnement!

Ik ben heel erg blij met mijn telefoon, ik denk dat jullie dat wel merken... Omdat ik nu een goede camera heb, kan je ook meer foto's (misschien wel filmpjes) verwachten!
Ik heb er zin in! 


-Anna