woensdag 9 december 2015

My Childhood


Hii Guys

Ik werd vorige week uitgedaagd door Ruth om mooie, fijne herinneringen op te zoeken door middel van foto's: Check hier. Alleen ik heb iets minder tumblr pics dan haar. Maar dat maakt niet uit :) Ik heb besloten het meer leuke verhaaltjes over mijn kindertijd te maken aangezien ik een best bijzonder kind was, volgens mijn moeder. Dus wil je weten wat ik allemaal uitspookte (o.a. aan een paardenkar gehangen, aanzoek gedaan aan een bekende voetballer)? Lees dan lekker verder!Toen ik nog lief was...

Al iets later toen ik al kon zitten en alles.

Die momenten dat je als kind al gewoon gelukkig bent als je op een schommel zit, je nog niet realiseert hoeveel ellende er in de wereld wel niet is, maar gewoon zonder zorgen bent. Soms zou ik best willen dat ik me geen zorgen hoef te maken.
Hakuna Matata

Let er even op hoevaak ik mijn vingers wel niet in m'n mond doe... 


Het was gewoon geweldig dat je je ook gewoon totaal niet druk maakte over wat je moest dragen want het maakte toch niet uit. 
Hoe maak ik vrienden? Check mij uitsloven, HAHA Geweldig!

Hoe trots kan je zijn op een fiets...


En terwijl iedereen gezellig aan tafel chips at, zocht jij je eigen plekje op...


Dit is echt een geniaal verhaal. Deze foto is gemaakt op koninginnendag. Maar wat er na deze foto is gebeurd, is pas echt geweldig, om na te vertellen dan.
Dus ik mocht op de kar zitten, zonder papa of mama. En halverwege het ritje viel ik er uit! Nouja, ik hing nog met 1 hand aan die stang waar ik op die foto m'n hand omheen heb. Zie je me al slingeren? Ik hing dus voor m'n gevoel vet lang zo en net op tijd had een vrouw me gered. Keihard janken natuurlijk!


Op een mooie zomer, waren wij op vakantie. En ik was helemaal gek van die recreatiemensen. De laatste dag traden ze weer op, maar er zaten maar 3 kinderen ofso, inc. mij. Dus ik mocht meedansen! En ik vond het helemaal geweldig!
Danseresje was geboren :)Diezelfde zomer is deze foto gemaakt. En ik weet nog wel naar wie ik deze foto heb gestuurd. Ik ging namelijk een keer snuffelen in het voetbalplaatjesboek van m'n broer, en toen kwam ik toch wel een hele knappe jongen tegen. Dus ik heb die (eredivisie) voetballer een brief gestuurd met deze foto, met de vraag of die met me wou trouwen. Ja, een 5-jarig meisje doet een aanzoek via een brief aan een 22-jarige (ofso) voetbalspeler. Geniaal! En ik kreeg nog antwoord ook! Het was alleen geen ja... Ik kreeg wel een handtekening.


En een groot deel van m'n leven was toch wel turnen. Ik heb het in totaal ongeveer 5 jaar gedaan, en heb er veel plezier aan gehad. Ik turnde dan ook op hoog niveau.
Totdat ik m'n arm brak en een angst had opgelopen voor de belangrijkste oefeningen. Ik moest stoppen. Maar het heeft me wel aan het dansen geholpen en dat vind ik helemaal niet erg!


Sorry dat het artikel zo lang is geworden, maar ik vond het zo leuk om te schrijven! En ik denk ook wel dat die verhalen heel grappig zijn om te horen. Ik bedoel... Ooit gehoord dat een 5-jarige een aanzoek doet? Juist.

-Anna

Wat heb jij vroeger allemaal uitgespookt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten