zaterdag 5 december 2015

Decembermaand, optredens en pizza!


Hii mensen!

Ik had weer een leuk weekje, en het is weer december! Een van de leukste maanden van het jaar! Maar nu nog even geen feestjes, al komt pizza vrij dicht in de buurt...
Vrijdagavond

Ik zei vorige week al dat ik naar Amsterdam zou gaan op een of andere praiseparty. En dat was geslaagd! Er werden helemaal professionele tv-opnames gemaakt en shit, maar we waren heel slecht belicht dus kben benieuwd hoe ze dat hebben gedaan. Maar die praiseparty was dus een event achtig waarin ze christelijke kleine bandjes en artiesten meer bekendheid willen geven. En wij zijn dus hun vast dansteam. Dus als ze uitbreken en gaan touren of ergens anders mogen optreden, mogen wij gewoon mee. Supervet! Ik hoop dat het wat wordt...
En Jolina (vakantievriendin) kwam opeens ook nog opdagen! We wisten het pas de middag ervoor en we waren helemaal enthousiast, stond ze in de file. Dus ze had ons optreden gemist :( Maar wel superleuk om d'r weer te zien na een paar maanden :)

Zaterdag

Dit was m'n enige dag dat ik huiswerk kon maken. En dat heb ik misschien een uurtje gedaan.... 's Ochtends ging ik namelijk foto's maken voor het artikel van woensdag en dat duurde wel even. Want voordat ik die 4 fotoboeken door was, en foto's had gemaakt van de leukste, en foto's had doorgestuurd naar m'n nicht, was het alweer s'middags. s'Middags was ik naar de kerk geweest omdat er een of andere zendingsdag was waar m'n moeder actief was bij de thuisfrontcommissie. En daar gingen we dus lunchen en nog even rondkijken. 
Daarna ging ik waarschijnlijk netjes m'n huiswerk maken en 's Avonds niet.

Zondag

Stressen!!! Had ik nou maar m'n huiswerk op zaterdag gedaan. Ik moet nog een artikel online zetten, ik moet wiskunde en natuurkunde nog maken en ook nog een surprise. Gelukkig was het allemaal gelukt voor 13:45 want dan moesten we gaan. Voor m'n surprise had ik een jongen, en ik had een playstation gemaakt. Nouja, alleen de bouw want verder kwam ik niet. De helft had m'n vader gemaakt maar dat maakt niet uit. 
's Middags gingen we dus nog een keer optreden met ooggetuigen, het toneelstuk gemaakt met een paar kerkleden. Maar nu gingen we naar een andere kerk. Daar kwamen uiteindelijk maar een stuk of 30/40 mensen opdagen, maar er was 1 bijzondere man. Mijn moeder had namelijk contact gehad met nog een andere (grotere) kerk. Alleen geen antwoord teruggekregen. En toen zat die man waar ze contact mee had opeens in de zaal. Na het stuk kwam die naar m'n moeder toe en vroeg of ze de mail had gekregen die hij vanmiddag had gestuurd, waar in stond dat het kerkprogramma al vol zat. M'n moeder zei nee en die man zei dat ze het maar als ongelezen moest beschouwen. Hij had namelijk het gevoel dat hij naar 'Ooggetuigen' moest, en hij vond het heel bijzonder! En ging z'n uiterste best doen om het een plek in het programma te geven. Supergaaf! Praise the Lord!


Maandag

En de wekker ging weer om 6:10... Maar ik had er weer zin in want we zouden surprises doen! En dat vind ik altijd leuk. Dus daar zijn we het 1e en 4e uur mee bezig geweest. 
Het 6e uur had ik Natuurkunde, en we kregen cijfers terug. Guess what? Nailed it! 7.6! Eindelijk een voldoende! En ik sta geen tekorten meer. Altijd fijn :) 
's Avonds had ik weer lekker gedanst, we hadden een nieuwe choreo dus dat is altijd leuk :)


Dinsdag

Ik versliep me weer eens. Gelukkig ben ik altijd zo autistisch dat ik 3 bussen te vroeg neem, dus ik kon een bus later nemen. Ik kon dus toch nog leren voor het so en repetitie die ik vandaag zou hebben. Ik had dus de repetitie en toen moesten we de datum opschrijven, en ik kom erachter dat het alweer december is! Wat ik echt nog een keer wil doen is de hele maand december in Amerika zijn, om Thanksgiving en Christmas te vieren. Dat lijkt me zo gaaf! Je ziet altijd van die kerstfilms waarbij ze vet uitgebreid Kerst vieren enzo, denk aan Home Alone en Elf. Dat wil ik ook echt een keer. Ik ga gewoon in Amerika wonen denk ik ;) 


Woensdag

Op woensdag gebeurd er eigenlijk nooit wat speciaals. Nu dus ook niet. Of ik onthoud het gewoon niet...


Donderdag

De eerste 4 uur was het eigenlijk gewoon school survivalen. Het 5e en 6e had ik weer sportklas! Ik deed alleen niet mee vanwege m'n knieƫn. Ze deden een tennis piramide toernooitje en ik mocht stickertjes plakken. Dat is wel echt heel leuk hoor, stickers plakken...
Ik werd 's middags opgehaald door m'n moeder en dat is best fijn om een keer niet met de bus te hoeven. Het scheelde ook echt tijd. 
Verder lekker geleerd voor de repetitie van vrijdag...


Vrijdag

Dit was echt mijn drukste dag van de week. Ik had namelijk van 8:15-12:50 omdat ons laatste uurtje uitviel. Maar ik zou met een vriendin, Miral, naar een andere vriendin gaan, Rosa, die pas 14:30 thuis was. Dus we moesten nog even wachten, maar uiteindelijk gingen we daar naartoe. Het was supergezellig! We gingen nog even naar het winkelcentrum en lekker kletsen. Miral en ik gingen na het afspreken uiteten in een pizzarestaurant, het was heerlijk! 
We waren vroeg klaar dus ik ging alvast naar m'n dansschool lopen, waar ik een uur te vroeg was. Dus ik ging nog even kijken bij een andere groep, en toen mocht ik zelf weer 2 uur dansen :) 
Na het dansen ging ik nog naar een feestje van Silke, hele goeie vriendin, en dat was ook weer gezellig! En ik ging weer slapen bij Miral. 
Dus ik had weer een heerlijk druk programma...


-Anna