zaterdag 14 november 2015

Verslapen, ooggetuigen en studiedag!

Deze foto omdat het echt heel cool eruitziet maar eigenlijk gewoon yoghurt met cruesli en banaan is. 
Hii peeps!

Ik heb (alweer) een drukke week achter de rug. Enja... Lees maar verder wat er allemaal gebeurt is. 


Zaterdag

Alles stond in het teken 'Ooggetuigen' vandaag. Ooggetuigen is het toneelstuk waar ik de afgelopen weken naar toe gewerkt heb, ik moest de choreo's verzinnen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds... Nee dat is niet waar. Tot eind van de middag hebben we gerepeteerd. En wat was het mooi geworden! Het ging namelijk over de verloren zoon, maar dan meer betrokken tot het heden. Alles paste precies en alles ging goed :) 
's Avonds ben ik nog naar tienergroep geweest en daar een vette avond gehad, lees hier


Zondag

Lekker uitgeslapen, ontbeten, en weer door. We hebben nog een paar keer de dansen geoefend en we waren er klaar voor. De eerste mensen kwamen al binnen en het werd steeds voller en voller en uiteindelijk waren er nog maar 10 plekken over ofso. En dat in een kerk. Supertof optreden gehad, daarna gegeten en op naar de volgende. 's Avonds was het nog veel drukker. Iedereen moest inschikken en er moesten stoelen bijgezet worden, maar het was wel heel gaaf!
Wel jammer dat ik het weekend geen tijd voor huiswerk had ;)


Maandag

Ik kon uitslapen!!! Tot wel 7:45! Echt, lang leve de fysio! Ik moest dus naar de fysio voor m'n knieën waar ik al 5 jaar last van heb ofso. En ik was volgens hem een 'speciaal geval' waarop mijn moeder antwoordde, ja dat wisten we al 14 jaar... Maar goed, ik word doorgestuurd naar Zeist naar een of andere specialist. Hopelijk ook op een maandag. 
Verder was ik 's middags lekker bij een vriendin gebleven om huiswerk te maken en pannenkoeken te maken. Wat erg gezellig en lekker was. Daarna weer naar trainen waar we weer hard gewerkt hadden. 's Avonds nog maar tot 22:30 bezig geweest met leren....


Dinsdag

Oohhh wat was ik blij dat ik m'n oortjes weer gevonden had. Ik word er altijd een stuk vrolijker van, als ik de dag begin met in de bus zitten, naar buiten staren, muziekje in, en op naar mijn eigen wereld. 
En dan het eerste wat je doet op school is naar buiten en filmen voor de videoclip. Koud, maar erg leuk!
Verder hard geleerd voor natuurkunde wat ik de volgende dag had. Maarja, veel hoop was er niet, aangezien ik echt bagger ben in natuurkunde. Ik wist dan ook al meteen wat ik niet zou kiezen in mijn vakkenpakket. 


Woensdag

Dit was een beetje een saaie dag. Het enige wat ik had gedaan was een natuurkunde so maken wat ik waarschijnlijk weer verprutst heb. En ik ben 's avonds weer voor het eerst naar catechisatie geweest. 

Donderdag

Ik had een nieuwe techniek bedacht hoe ik beter wakker zou worden. Ik zou de eerste tien minuten in plaats van slapen, op m'n mobiel gaan. Dan kan ik me beter mentaal voorbereiden. Uhm... Dat mentaal voorbereiden ging niet zo soepel. Het was namelijk al snel 7:00. En om 7:05 gaat m'n bus... SHIT! Dus ik kijken op 9292 en ik kon nog een bus halen om 7:23. Dus ik ging opschieten en m'n moeder ging m'n brood smeren. Ik ging nog een keer op die app kijken en bleek de bus om 7:29 te gaan. Die 6 minuten waren looptijd... Dus ik kon gewoon rustig aan doen. Ik ben in de ochtend zo verschrikkelijk helder! Maar goed... 
Ik kom aan, op tijd en we hebben Engels. Dat vind ik dan wel weer leuk. We waren bezig met een eigen luisteropdracht te maken. En we mochten een eigen fragment uitkiezen. En ik mocht die van ons groepje uitkiezen... Robin Hood. Ik vind de serie nog steeds geweldig! Sowieso een aanrader! 
En dit was de dag van de Franse taal. Dat betekende dat we onze videoclip mochten laten zien waar we gewerkt aan hadden. En het was echt heel tof geworden! Maar... Het lukte maar niet om hem te openen. En ik weet niet wat er precies was misgegaan, maar we konden hem in ieder geval niet laten zien. Vet balen! Maarja, we hadden er in ieder geval lol aan gehad. 
Ik kom thuis en besef me dat ik de hele middag kan youtuben en aan m'n blog kan werken en allerlei onzinnige dingen doen, want ik had de volgende dag een studiedag! Die had ik nodig!
's Avonds heb ik aan m'n blog gewerkt en een nieuwe lay-out gemaakt, die ik wel erg vet vind! Geef je mening in de poll!

Vrijdag

Ik hou van studiedagen! Dit zijn gewoon die dagen waarop je met vrienden af kan spreken, maar je kan ook gewoon niks nuttigs doen. Ik koos voor de 2e optie. Ik heb de hele dag een beetje op de laptop gezeten, gebakken en naar het bos geweest. Heerlijk!


Waar het eigenlijk verboden toegang was.


-Anna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten