zondag 29 november 2015

Ultimate sundayfeelings...

Hii Guys!

Ik was nog steeds niet klaar met die andere artikelen waar ik het over had (nog niet begonnen) maar ik vond toch dat ik wat online moest zetten. Dus ik dacht, wat als de zondag nou een dag zonder verplichtingen was (huiswerk), wat zou ik dan doen? Wat ik eigenlijk al wel altijd doe is een ontbijtje maken die ik normaal nooit op zou kunnen, of zou kunnen maken. Dus bijvoorbeeld een keer iets bakken, of eens een bak yoghurt met iets erbij. Heerlijk! Want normaal eet ik altijd, echt altijd gewoon melk met chocoladecornflakes. Dat is het enige ontbijt wat ik binnen 10 minuten klaar kan maken en kan opeten.  
Na het ontbijt zou ik gaan lezen in een christelijk boek of magazine. Ik denk dat ik daar meer aan zou hebben dan een preek die ik niet snap. Ik ben nu het boek 'Is dit echt van U, Heer?' aan het lezen van Loren Cunningham, de oprichter van YWAM. En het is echt een aanrader. Supermooie verhalen die je erg bemoedigen. Qua magazines vind ik BEAM of Belle erg chill omdat ze op jongeren en tieners zijn gericht en daarom ook erg aanspreken. Zonde dat ik ze niet vaker lees!En weet je wat me blij maakt? Een artikel schrijven :) Maar niet alleen het schrijven, want ik vind de foto's maken nog veel leuker. En vooral als ze goed gelukt zijn word ik er helemaal blij van. 
Ondertussen zou ik muziek opzetten van een superchille afspeellijst op spotify, namelijk deze:Deze afspeellijst heeft zoals je zou verwachten zo'n coffee house sfeertje, en het is christelijk, heuj. En spotify is sowieso heel chill, vooral als je premium hebt. Het is het geld waard! 
Als ik een zondag zonder verplichtingen zou hebben, zou ik weer eens dansen. Ik dans vaak, maar dat is gewoon met het team. Wat ik al lang niet meer heb gedaan is zelf een dans verzinnen, of even aanbidden met dans. En het is zo fijn! Ik zou het echt vaker moeten doen. Ik zit al een tijdje met een liedje waar ik zo graag een dans op zou willen dansen, het is namelijk deze:Het is zo'n fijn liedje! Het is niet christelijk, maar beschrijft wel m'n gevoel en passie van dansen. En de zanger is echt geweldig. Dit is echt een liedje dat jullie moeten luisteren.
Telkens als ik in de bus zit, plaats ik dit liedje op de wachtlijst op het moment dat ik tijd heb om naar buiten te staren en in m'n hoofd kan dansen. De beste manier om langzaam wakker te worden. 
Verder zou ik een spelletje doen. Ja, ik hou heel erg van spellen. Maakt niet uit welke. Van Ligretto tot Cluedo, ik zit er klaar voor. Okay, behalve Monopoly. Dat heb ik té vaak gespeeld. 
En 's Avonds? Een film kijken! Of een serie ofso. Dat heb ik ook echt al lang niet meer gedaan. Met warme chocomel of course!

Maar helaas heb ik vandaag wel verplichtingen... Genaamd huiswerk. Ik verlang naar vakantie...

-Anna

Hoe ziet jouw ultimate sunday eruit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten