zondag 15 november 2015

#Prayfortheworld

  
Hii guys,

Zoals jullie wel weten is er vrijdag een aanslag gepleegd in Parijs. Het is veel in het nieuws, maar ik wil het er toch nog even over hebben. Want er worden niet alleen aanslagen gepleegd in Parijs, maar in de hele wereld. Denk aan Syrië en Irak en andere landen. Zouden zij niet net zo veel medeleven en gebeden moeten hebben?Ik moet zeggen, ik ging erin mee. M'n hele instagram stond vol met die #peaceforparis logo's met daaronder de hashtag #prayforparis. Dus ik deed het ook. Ik vond het vreselijk wat er gebeurd was. Maar een paar uur daarna zag ik een paar foto's met daarop #prayfortheworld. En ik wist dat zij gelijk hadden. 
Parijs voelt dichtbij, is beroemd en de aanslagen kwamen onverwachts. Dus we krijgen medelijden. Maar weet je hoeveel van dit soort aanslagen wel niet in Syrië, Egypte en andere landen worden gepleegd? Zouden zij ook niet minstens zoveel medeleven moeten hebben? Ik denk van wel. 
Dus ik denk dat we niet alleen aan Parijs moeten denken en bidden, maar voor de hele wereld. Want zolang Jezus niet terug is, zijn er van deze aanslagen en zullen er ook nog veel komen vrees ik.
Maar er is hoop. Want ik weet dat als Jezus terugkomt, er nooit meer zulke aanslagen gepleegd zullen worden, dat er nooit meer haat zal zijn, en dat iedereen elkaar liefheeft zoals het zou moeten zijn.

#prayfortheworld


-Anna

Wat vind jij hiervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten