vrijdag 27 november 2015

Optredens en een aardrijkskundeles vol onzin


Hii Guys!

Ik heb deze week weer wat meegemaakt, onder andere een paar dansoptredens en een aardrijkskundeles vol onzin, maar gelukkig is het nu weer weekend! Vrijdagavond

Ik had een optreden op een schoolfeest waar ik superveel zin in had. Maar toen we de generale repetitie hadden, schoot het in mn rug... Dus ik naar de congierge toe en toen had ik maar een paar asperientjes genomen en kreeg ik een flesje heet water tegen mn rug. 
Vervolgens was iedereen echt van ja ga je wel meedoen? Ik dacht bij mezelf echt van tuurlijk, een echte danser moet tegen een stootje kunnen. 
Dus ik heb toch maar meegedaan, met de nodige pijn, maar het was supergaaf! Hele leuke reacties gekregen en een heel gezellig (gratis) feestje. 


Zaterdag

Na superlekker uitgeslapen te hebben, moest er weer gewerkt worden. Maar wel weer geld verdient voor m'n nieuwe mobiel ^_^ 
Verder de hele dag weer huiswerk gemaakt, oftewel, genetflixt.
En 's avonds moest ik op het onderbouw schoolfeest optreden. Gelukkig geen last meer van m'n rug, maar nu van m'n knieĆ«n, again. 
Verder was het weer leuk en gezellig, maar wel minder dan vrijdagavond. 


Zondag

Nu moest ik toch wel iets eerder opstaan, ik had namelijk weer zondagschool. Echt lief al die kleine kindjes, dan voel je je eindelijk toch een beetje groot en volwassen ;) 
Daarna even naar m'n oma geweest, en weer huiswerk maken. 
Verder een typische Lazy Sunday gehad.


Maandag

En het schoolleven begon. Vandaag hadden we superveel uitval wat echt chill was,  en nog een drama so over irritaties van klasgenoten.
Na school ging ik weer naar een vriendin om daar huiswerk te maken en te eten en weer door naar dansen! En toen mocht ik weer naar bed :)


Dinsdag

Ondanks dat we het 1e uur vrij waren, ging ik vroeg naar school. We hadden namelijk een repetitie natuurkunde, wat nou niet echt mijn beste vak is. Dus ik ging nog even leren, en uiteindelijk ging de toets wel redelijk. 
's Middags moest ik natuurlijk weer met de bus naar huis. Nou dat was echt geweldig. Ik zat naast bruggers die echt 8 leken ofso. En ik zat dus helemaal achterin bij het raam, komen die kinderen naast me zitten, ik denkend: shit... Hoe kom ik hieruit? Dus de hele reis naast een stelletje bruggers gezeten die de hele tijd zaten te stoeien enzo en toen moest ik er uit. Ook niet opschuiven ofso, nee ik moest gewoon over die gigantische tassen van hun stappen. 
Ik stapte uit bij m'n oma omdat ik daar even langs ga elke dinsdag. Dus dat was weer gezellig. 


Woensdag

Ik denk niet echt dat ik over woensdag wat zinnigs te melden heb, aangezien ik niks meer daarvan kan herinneren. 
Owjah, ik had 's avonds nog kattebak, was wel interessant. Ging over begrafenisondernemers en vrouwelijk besnijdenissen, terwijl het onderwerp eigenlijk iets heel anders was. 


Donderdag

Hier heb ik ook niks bijzonders over te melden denk ik. Ik heb de hele middag geleerd voor nederlands. Nee das niet waar. 


Vrijdag

Laatste dagje, nog even volhouden. Ik had me voorgenomen om in de bus te leren maar daar kwam niet veel van terecht aangezien er een jongen binnenkwam die ik kende. Mislukt. Maar uiteindelijk viel het allemaal hartstikke mee.
Met aardrijkskunde hadden we het dus over de geschiedenis van de aarde. En dus ook volgens de wetenschap. Dus die man zat allemaal gekke evolutietheorieĆ«n uit te leggen terwijl Maaike (christelijke en hele goede vriendin) en ik wel beter wisten. Want toen de leraar sprak over het tijdelijke uitsterven van de dieren op aarde grapten wij over Noach. Ook zei hij iets, dat als je de geschiedenis van de aarde, met een jaarkalender zou zetten de mensen op 31 december om 23:59 zouden komen ofso, en Maaike en ik wisten toch echt zeker dat het op 6 januari was (6e dag van de schepping werd de mens gemaakt.) Dus dat was de meest onnuttige en onjuiste les ooit ;) 
M'n oma was zo lief om me op te halen van school, zodat ik nog even thuis kon zijn, omdat ik om 16:00 al richting Amsterdam moet. Amsterdam? Ja we gaan met het team optreden in Amsterdam! Ik weet nou niet echt wat ik moet verwachten. Het is namelijk een Praise Party waarin kleine bandjes en dansgroepen hun credits krijgen, ofso. En volgens de facebookpagina komen er ook scouts en managers enzo.. Maar ik weet niet of het een groot succes word. Ik hoop het natuurlijk wel. 
Maar volgende week horen jullie het wel ;)


-Anna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten