vrijdag 6 november 2015

Druk, druk en nog eens druk!


Hii mensen!

Ik heb het zooo druk gehad deze week! Ik had zondag geen eens tijd om een artikel te plaatsen... Sorry! En ik heb nu eigenlijk ook geen tijd, terwijl het weekend is, omdat ik morgen en zondag geen huiswerk kan maken... Dus dan moet ik het eigenlijk nu doen... Maar ik wou toch nog iets online zetten dus voila!


Zaterdag

Eigenlijk de enige rustige dag in de week. Ik zou huiswerk moeten maken, maar had genoeg afleiding om te ontspannen. En dat had helaas wel gevolgen tot de rest van de week.


Zondag

De volgende dag had ik namelijk stress en drukheid en alles. Where is the weekend? Ik moest namelijk eerst naar de kerk, daarna heb ik aan m'n werkstuk gewerkt en meteen weer door naar Ruth om te dansen. Na de hele middag dansen meteen weer naar huis gegaan om huiswerk te maken. Tot 's avonds laat waarschijnlijk. 
Dit zijn dus van die weekenden waar je een extra dag bij nodig hebt. 


Maandag

Om 6:10 ging al weer de wekker. Heerlijk! Ik hou echt van de maandagochtend... 
Verder gewoon een normale schooldag gehad, naar huis gegaan, eten en weer terug naar om te dansen. Na de training moest ik zelf nog volwassenen dansles geven voor het toneelstuk van zondag, en toen was ik weer thuis... Om te leren. 

Dinsdag

Een iets chillere dag, ik moest alsnog vroeg opstaan maar ja... Ook weer geweldig saaie schooldag gehad, 's middags huiswerk gemaakt en 's avonds nog gedanst. Dat was m'n dag. 

Woensdag

Mijn leven is echt saai... Ik had weer een normale schooldag en 's avonds weer met Ruth gedanst. Kzit em wel een beetje te stressen, ik moet namelijk voor zondag een dans af hebben... Ik mis nog maar 2 tellen, maar ik kom er maar niet op! Zo irritant!

Donderdag

Donderdag was ook wel saai, maar we kregen weer een leuke opdracht met Frans. Volgende week is het namelijk dag van de Franse taal ofso en dan gaan we met de klas een videoclip maken op Formidable van Stromae. Hoe vet is dat? Alleen beetje jammer dat we met Ipad kwaliteit moeten werken en dat we maar een week hebben. Maar we zijn al een beetje op weg. Het is wel een beetje raar dat 14- jarigen een liedje gaan playbacken over relatiestruggles. Maar goed. Het kan allemaal! Er komen in ieder geval allemaal dramatische beelden in en shit. 
Dat was het hoogtepunt van de dag. 

Vrijdag

Vandaag gingen we dus bezig met die videoclip, dus tot nu toe was het hoogtepunt van deze dag dat we dramatisch gingen playbacken. Geweldig! 
En zo natuurlijk weer lekker trainen :)

-Anna

PS: Vul de poll in in de rechterkolom! Als je op je mobiel zit, moet je naar beneden scrollen en op 'internetversie weergeven' klikken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten