vrijdag 20 november 2015

Facebookpagina en oriëntatiedag?


Hii guys!

Deze week ben ik weer lekker druk geweest met mijn facebookpagina, school en mijn toekomst. Meer weten? Lees verder! 
Zaterdag

Eigenlijk alweer m'n 2e weekend dag. Aangezien ik vrijdag studiedag had. 's Ochtends heb ik alvast weer wat geld verdient voor m'n nieuwe telefoon, en een nieuwe pagina voor m'n blog gemaakt. De rest van de dag een beetje huiswerk gemaakt. 
Ik heb nu ook een Facebook pagina : Brandnewdaynl. Dus die moet ook even geliked worden ;) Verder kan je me nu via linkjes volgen op allerlei social media en als je een tip, suggestie vraag hebt, kan je me mailen. Social media en mailadres staan op mijn nieuwe pagina: Contact+ Social media. 


Zondag

Een beetje uitgeslapen, huiswerk gemaakt, en verder ook niet zoveel eigenlijk. Een typische zondag.


Maandag

We hadden het 1e vrij! Altijd fijn op een maandagmorgen. Wel jammer is dat je altijd of moet staan, of de bus mist. Minder fijn. 
Verder was het een beetje normaal op school.
's Middags had ik eindelijk weer een keer stille tijd gehouden. Na een paar weken/maanden. Maar het was heel erg fijn en ik moet het echt vaker gaan doen. (Stille tijd is tijd met God, om naar Hem te luisteren.)
En 's avonds mocht ik weer lekker dansen! Nadat ik make-up op kreeg. Ja... Anna met make-up. 


Dinsdag

Ook een vrij normale schooldag. 's Middags ben ik nog bij m'n oma langs geweest om te boenen voor money. Zij hebben echt nog zo'n schuur van meer dan 100 jaar. Echt super oud en het was nouja, een paar jaar al niet meer schoongemaakt ofso? Het was echt vies! Gelukkig hoefde ik alleen het aanrecht en een paar ramen te doen...


Woensdag

Ik moest weer lekker vroeg opstaan, en bussen maar weer. Op school kreeg ik natuurkunde terug. Weer een onvoldoende! Nouja, een 5, maar alsnog. Ik moet er denk ik wel iets aan gaan doen. En anders pech! Ik laat het toch vallen. 
Owjah! We hadden Bomrooster vandaag, alle lessen waren 10 minuten korter. Super chill!


Donderdag

Weer een gewone schooldag. We hadden wel weer sportklas, wat we 1 x per week hebben. En dit keer gingen we weer turnen, en ik was weer helemaal in m'n nopjes!
En ik kwam net als vorige week weer thuis, met een gerust gevoel dat ik geen huiswerk hoefde te maken! Dus ik ben ein-de-lijk weer aan netflixen toegekomen. 


Vrijdag

De reden dat ik vandaag geen huiswerk had, was omdat ik vandaag een oriëntatiedag had bij een hogeschool. Dus ik kreeg informatie over verschillende opleidingen. Je kon uit 2 workshops kiezen, en ik koos voor bewegen, en gezondheid en welzijn. 
Bij gezondheid en welzijn gingen ze alleen maar drama sketches doen over bepaalde situaties die zouden kunnen voorkomen binnen deze sector. Maar daar had ik nou niet bepaald nuttige informatie uitgehaald over de opleidingen. Ze gingen bijvoorbeeld een sketch doen over ouderenzorg en dan ging die verzorgster lopen bellen enzo. Ze gingen het opnieuw doen en dan moesten wij zeggen wat er fout was gegaan. Een tip: We zijn geen kleine kinderen meer waar er een toneelstukje moet worden voor gedaan en er een spelletje van wordt gemaakt, we komen hier juist om meer te weten te komen over onze studiekeuze. En dan weet ik ook wel dat een zuster niet asociaal moet lopen bellen. Danku :) (Verder wel creatief ;)
Daarna was er dus een workshop van bewegen. Hier kregen we echter wel de nodige informatie over de opleidingen. Dus dat was wel chill.
En toen was ik om 11:40 al weer klaar omdat ze niet wisten hoe ze hun eigen school moesten rondleiden. No problem! Ach, ze deden hun best. 

's Middags heb ik dus maar een beetje genetflixt, tot m'n nieuwe schoenen binnenkwamen! Daarover komt er morgen een artikel. 

En vanavond ga ik optreden op een schoolfeest waar ik heel veel zin in heb! Het is namelijk ons eerste optreden en die gaan we er even flink in knallen! 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten