woensdag 21 oktober 2015

Wandelliefde


Hii Guys!


Hebben jullie ook wel eens van die zondagen dat jullie niks gaan doen, en met het gezin thuis zijn, dus maar gaan wandelen? Nou, dat heb ik dus ook wel eens. En dat vind ik altijd heel fijn! De wereld is zo mooi! Waarom ik nog meer van wandelen houd, lees je hieronder.


Vaak als ik ga wandelen neem ik mijn camera mee. Zo waardeer ik de mooie natuur nog meer. En de foto's zijn de resultaten van afgelopen zondag:


De natuur is natuurlijk heel mooi. Maar ook nog eens heel gezond. Op een lange herfstdag zit je natuurlijk veel binnen. Maar het is ook heel gezond om even een frisse neus te halen in het bos. En als het net geregend heeft ruikt het zo lekker! 


Als je gaat wandelen heb je even geen wifi, of andere afleidingen. Je kunt je dan heel goed focussen. Als je bijvoorbeeld gaat wandelen met iemand, leer je diegene veel beter kennen dan dat je de hele middag samen gaat netflixen. 
Of als je alleen gaat wandelen kan je heel goed nadenken. 


Zoals ik al zei, als je fotografeert, maak je de mooiste foto's als je even aan het wandelen bent. Als ik mijn camera mee heb tijdens het wandelen zie ik objecten die ik normaal nooit zou zien. En dat waardeer ik dan ook meer. 


Wandelen kan in elk seizoen. In elk seizoen is de natuur wel bijzonder. In de winter, als het sneeuwt, is alles prachtig bedekt met een witte laag. In de lente begint alles weer te groeien. In de zomer is alles heel kleurrijk en vrolijk, en in de herfst heb je andere mooie kleuren. (En het ruikt lekker.)  -AnnaGeen opmerkingen:

Een reactie posten