zaterdag 10 oktober 2015

Raamzeemavonturen, m'n eerste neefje en een kapotte emmer?


Hii mensen!

Wat ik vandaag al allemaal wel niet meegemaakt jongens! Niet normaal. Vandaag heb ik het meest meegemaakt van heel de week. Ja echt! Weten wat? Lees dan verder.
M"n dagje begon met opstaan. DUH. Het begon als een gewone dag eigenlijk. Behalve dat ik wist dat het een hele nuttige dag werd. Nadat ik was opgestaan, en had ontbeten ging ik de was ophangen. Leuk ea? Nouja. Daarna kwam het leukste van de dag, namelijk dat ik een neefje heb gekregen. En dit is best raar aangezien ik na m'n broertje (10) de jongste van beide kanten van de familie ben. Dus mijn neefje heeft allemaal grote neven en nichten van boven de 10. En als hij dan 10 is, zijn wij allemaal boven de 20. Of je dat nou leuk moet vinden? Nouja, volgens mij heeft hij/krijgt hij nog wel wat leeftijdsgenoten van de andere kant. 
Dan komen we tot het vermakelijkste van de dag. Ramen zemen. Meestal vind ik het niet zo erg, en het verdient ook nog wel best. Maar dan doe ik het altijd in de zomer. En nu is het herfst, dus spinnentijd. Je wilt echt niet weten hoeveel spinnen(webben) ik heb moeten weghalen. Echt een stuk of 30 ofso. Echt heeel veeel. Ik dacht dat ik nog wel een beetje held was in dat soort dingen, maar ik heb vanmiddag toch echt wel een bepaald soort angst ontwikkeld. Het enige leuke beest was die ^^. 
Naast het feit dat er een stuk of 30 spinnen waren, was ik ook weer lekker bezig geweest. Ik moest een raam zemen, maar dat zonnescherm zat er nog voor. Dus ik wil hem omhoog halen. En opeens vliegt die katrol los. OEPS!
2e actie was wanneer m'n moeder thuis kwam, ik klagen over alle spinnen die er bestaan, kom ik erachter dat de zon super fel heeft lopen schijnen op een raam. Dus die moest opnieuw. Maar m'n moeder wou het toch maar overnemen. Dus ik stap naar achter, recht op/in de emmer vol met sop. I'M DONE! En ik liep boos naar binnen met stiekem toch wel een grijns op m'n gezicht omdat ik zo'n kluns ben.
Mijn dag was compleet!

-Anna

PS: Die emmer is dus kapotgegaan.
PPS: Toch weer wat geld in de pocket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten