vrijdag 9 oktober 2015

Herfstfeelings!

Nog 1 zomerfoto dan...
Hii mensen!

Herfst is best leuk. Ik wist nooit dat het zo leuk was. Nouja, ook minder leuke kanten. Bijvoorbeeld een halfuur wachten in de kou op 't station, kledingstruggles, en school begint toch echt. Weten wat ik in deze herfstweek heb gedaan? Lees dan verder!
Herfstfeelings
De herfst is amper begonnen of je ziet de blaadjes al weer van de bomen afdwarrelen. En natuurlijk verkleuren! Zo mooi! Nouja, nog niet overal want hier is het nog zo groen als gras. Helaas. Of juist een al helemaal kale boom. Lekker gezicht. Maar in de stad is het veel mooier, in parkjes bijvoorbeeld. Of in het bos! Ik heb echt zin om herfstwandelingen te maken en shoots enzo! Nog geen tijd voor gehad... Maar lang leve de herfstvakantie die ik over een weekje hartelijk ontvang!

School
Maar voordat ik de herfstvakantie hartelijk mag ontvangen, moet ik eerst nog een weekje knallen. Ik realiseer me nu toch wel dat ik beter m'n best moet doen. Ik heb meer onvoldoendes gehad in deze eerste paar weken dan heel m'n schoolcarrière daarvoor. Maar daarvoor was ik een nog ergere strever! Of hoe je dat ook zegt. 
En dan heb je ook nog leraren die je het schoolleven zuur maken. Ik liep van de week de wiskundeles binnen, ging zitten, de les was nog geen eens begonnen en ik mocht alweer alleen, vooraan gaan zitten. GEWELDIG! Want hij wou het rustig hebben. Thanks! Uiteindelijk was ik de enige die rustig was. Logica!

Struggles
Ik moet echt nieuwe kleren! Ik weet tegenwoordig echt niet meer wat ik aan moet... *ahum* Verder heb ik geen kledingkast vol hoor... *ahum. 
Nog een struggle is dat als ik het 6e uit ben, dat ik dan bijna een halfuur op t station moet wachten... Zo irritant! En dan gaat de tijd zo sloom!
Struggle 3 is dat ik echt een nieuwe telefoon moet hebben. Ik heb nu een Samsung Galaxy Grand Neo en die is zo irritant! Je kunt geen goeie foto's maken, je kunt niet meer dan 5 apps downloaden, je kunt beperkt aantal foto's en muziek hebben, enzovoort. Maar ik heb nog steeds niet genoeg geld en ik heb geen idee wat voor telefoon ik wil. Iemand een goeie smartphone met hele goeie camera's? Geen Iphone! Ik laat namelijk 10 x per dag m'n telefoon vallen. 

Random

  •  Ik heb voor het eerst rode cijfertjes bij m'n gemiddelde staan.
  • Voor op een vrijdag ben ik nog best druk, ik maak m'n planning, en ga daarna aan m'n blog werken, eten en naar dansen. That's what they call weekend. Nee, alleen maar leuk!
  • Elke keer dat ik in de stoel zit, meestal met de laptop of Ipad op schoot, ligt m'n hond op m'n schoot.

Nou, dat was m'n weekje zo ongeveer, ik hoop dat je het leuk vond!

-Anna

Wat heb jij deze week gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten