woensdag 28 oktober 2015

From basic to statement.


Hii guys,

Ik heb echt heel lang gedaan over deze titel om het artikel zo goed mogelijk te omschrijven. Maar het is me aardig gelukt! Het is dus een op zich basic outfit, maar met 1 item word het al heel anders...De basic outfit bestaat uit een wit blouseje, een donkerblauwe ripped jeans, en rode schoenen. Je zou de donkerblauwe jeans ook kunnen vervangen door een skinny zwarte broek. 
Je kan deze outfit met zoooo veel combineren! Als m'n witte blouseje uit de was is, weet ik van gekkigheid niet waar ik het mee moet combineren! Zeker een aanrader. 
Hier de foto's, gemaakt door Ruth, met hulp van Angela:
Zoals je al wel ziet draag ik bij de basic outfit een oversized vest. Er zit trouwens wel een leuk verhaal achter het vest: Ik was dus bij de Primark. En op die hanger stond dus maat 12 dus ik pak hem, ik pas hem en het was een vest tot onder de knieĆ«n. Nou prima! Dat wou ik namelijk al heel lang. Het vreemde was wel dat ik niet bij de zakken kon... 
Dus ik kom thuis, kijk nog even in het labeltje, maat 18! Ik had hem dus letterlijk oversized gekocht! Maar dat maakt niks uit, want hij zit heerlijk! En ik vind hem supervet staan. Lekker statement!
Je kan het vest ook gebruiken als deken in de klas ;)

Ik ben fan van dit jasje! Het is een soort legerjasje, dus het geeft meteen een stoere uitstraling. En door de basic outfit springt het jasje er uit. 
Wat natuurlijk bij een legerjas hoort zijn grote zakken. Dus deze heeft ook vet grote zakken, dus ook nog eens praktisch!

Witte blouse: H&M, €20
Ripped Jeans: Bershka, €25
Rode nikes: King of Trainers: €45
Statement necklace: V&D, €13
Oversized cardigan: Primark, €20
Military jacket: Bershka, €30
Ringen: Primark en V&D €3 en €2

-Anna

Wat vind je de leukste outfit?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten