vrijdag 23 oktober 2015

Dansen, shoppen en shoot.

Met Ruth's uber schattige zusje

Hii guys!

Heerlijk zo'n weekje vakantie! Ik kan er nu nog meer genieten dan normaal, gewoon om het feit dat ik tussen de vakantie's zo druk ben. Maar ik heb m'n vakantie dan ook heel nuttig besteed. Zaterdag& Zondag
Als eerst heb ik het afgelopen weekend een beetje rustig aan gedaan. Om er even in te komen. Zaterdag heb ik een stuk choreo gemaakt voor het toneelstuk in onze kerk. Daarnaast heb ik nog een beetje genetflixt. En voor de rest lekker rustig aangedaan. 

Maandag
Maandag was een beetje mijn verlengde weekend. Ik ging 's ochtends even dansen, en verder nog even brieven geschreven voor mijn lootje. En ik denk stiekem ook nog even gekeken op de site van Primark.

Dinsdag
Volgens mij heb ik dinsdag ook niet zoveel gedaan. Eigenlijk helemaal niet nuttig besteed. Wat zit je nou poep te praten? Nouja. Ik had nog veel brieven geschreven voor m'n lootje. 
's Avonds ging ik naar mijn lieve vriendinnetjes om te logeren. En toen mochten we de 'Open als' brieven geven en ontvangen, wat erg leuk was!

Woensdag
De volgende dag moesten we vet vroeg opstaan om vervolgens met de bus en trein naar Almere te gaan om te shoppen! Dit had ik eigenlijk wel nodig. 
Maar wat was het druk! Niet normaal. We waren aan het eind van de dag ook chagrijnig. Maar we waren wel geslaagd. Vooral ik! Resultaten zie je in de komende OOTD's :) 
Wat ik die dag wel geleerd heb is dat je nooit in de vakantie naar de Primark moet gaan. 

Donderdag
Donderdag ben ik met 2 andere blogvriendinnetjes, Ruth en Angela, wezen shooten voor OOTD's. Het was echt supergezellig en ik ben heel blij met de foto's! Check hun blogs ook even!

Vrijdag
Vandaag heb ik m'n dag toch degelijk wel nuttig besteed. Ik ben vanaf 11:00 tot 15:15 bij m'n oma geweest om klusjes te doen. Ik kom daar helemaal met de instelling om even een uurtje te soppen ofso. Maar nee, oma had wat anders in gedachten. Ze verzamelt echt al 40 jaar ofso die waardepunten van Douwe Egberts, en die moest ik dus uitknippen en optellen. Daar ben ik dus 3,5 uur mee bezig geweest. En ik moest nog even de medicijnen doen. In ieder geval lekker verdient! 
En vanavond ga ik op tienergroep kamp! En daar komt zondag een artikel over online te staan:)

-Anna

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Was echt top donderdag!♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het erg gezellig! Haha, due foto is ook erg leuk! :) Liefs, Ruth

    BeantwoordenVerwijderen