vrijdag 25 september 2015

Zip your lip, slechtste theaterstuk ooit en coupertest?


Heyy guys!

Ik begin er steeds meer achter te komen hoeveel het weekend voor mij betekent. Ik ben zo ongelooflijk druk met school! Ik zit letterlijk elke dag tot 22:00 door te leren. Maar school kan natuurlijk ook wel leuk zijn. Maar sommige momenten...? Lees maar door om te weten te komen wat ik allemaal heb meegemaakt ;)
School
Maandag. Leukste dag ever! Het enige hoogtepunt van de dag is dat ik 's avonds mag dansen! Echt heel chill. Maar goed. Maandag ben ik soms bij een vriendin omdat ik daar dan kan eten en huiswerk maken en daarna meteen door kan naar dansen. Scheelt weer 2 uur reizen. Maar op een gegeven moment moet zij dan naar fluitles en ben ik anderhalfuur alleen bij haar thuis. Maar ik kwam er dus achter dat ik m'n danskleren nog op school had liggen. Superslim. Nouja, van Anna kan je ook niks anders verwachten... Dus ik heel lang gepiekerd. Wat moet ik nou doen? Na een halfuur was ik er over uit (ik heb een bepaald talent voor twijfelen) en was ik naar haar ouders toegegaan die me een lift naar school gaven. Heerlijke 1e indruk heb je weer gemaakt. Congratulations! Gelukkig vonden ze me voor de rest wel aardig ;)
Verder had ik op school weer stuk of 100 toetsen... Nee viel mee. 6 ofso. Nouja, met so's dan. Maar we hebben in de 3e echt zo veel toetsen en so's! Niet normaal! Ik hoop dat het veranderd... 

Coupertest
We zitten met gym nu echt in de hardloopfase, ik weet niet of ik dat al heb vertelt, maar we moesten dus pas piepjestest doen, zijn al een paar weken aan het oefenen voor de veldloop, en hebben dus woensdag de coupertest gedaan. Ik haat hardlopen! Ik krijg er letterlijk jeuk van. Vraag me niet waarom maar als ik ga hardloop krijg ik freaking erge jeuk. Ik ben gewoon allergisch voor hardlopen ofso. En ik krijg ook altijd freaking erge pijn in m'n knieën met sporten, dus ook hardlopen, maar dan alleen als het juist niet uitkomt. Ik heb het nooit met hardlopen op school, maar bijvoorbeeld wel tijdens een vet gave dans ofso. WHY?! De dokter zegt ook altijd dat het groeipijn is, maar dan zit ik echt zo van, kijk heel even naar beneden. Ja? Zie je dat kleine meisje daar? Ja? Nou die groeit echt niet meer hoor! Maar back to the point. Ondanks dat ik hardlopen haat, had ik wel 2230 meter gelopen in 12 minuten. Dus dat ging wel aardig goed. 

Zip your lip
We hebben in de 3 vwo dan zo'n actie met godsdienst voor Red een Kind. Daar heeft onze school dan 8 kinderen geadopteerd. We moeten dan een sponsoractie organiseren voor die kinderen. Dus wij gingen met z'n 3n Zip Your Lip doen. 24 uur niet eten en praten. Meestal is het allen 24 uur niet eten maar wij zochten de uitdaging op. We begonnen veel te laat met sponsors zoeken en hebben nu dus nog geen eindbedrag, maar komt goed. We hebben het 24 (eigenlijk 25) uur niet eten volgehouden, en praten ook, maar wel met een paar faalacties. Ik had zo dus zo'n mooie actie dat ik na een so volop ging vragen aan een klasgenoot van ja wat had je hier en hier? en op een gegeven moment vraagt m'n vriendin zo met grote ogen, Wat ben je aan het doen?! En zo had ik nog wel meer zulk soort dingen. Maar eten hebben we in ieder geval volgehouden. Het was nog geen eens zo zwaar. Alleen ong. bij het 5e uur. Je begon je maag te voelen en te zeuren maar stopte uiteindelijk ook wel. 
Ik zit nu trouwens nog steeds zo van Oh shit ik mag niet praten. Oh, toch wel. Dus dat ritme heb ik nog wel in m'n hoofd. 

Slechtste theaterstuk ooit
Omdat onze school een cultuurschool is, hebben we nog wel eens een voorstelling. Wat vorig jaar ook al geweldig was. Vorig jaar heette de voorstelling 'De eerste keer'. Het was een dansvoorstelling. Dus ik verwachtte veel. Het enige wat we kregen te zien was een soort van agressieve achtige seksfilm. Superawkward! Je zou er maar in moeten spelen. Maar okay. Dit jaar hadden we er dus weer een, vanmiddag. De titel was iets van 'Zoenen in zomer en winter' Dus wij dachten oh neeeee.... Niet weer seksuele voorlichting! Maar nee. We kregen een debat te horen van van een uur over wat beter is, de zomer of de winter. Verschrikkelijk. Je zat óf te kijken van WTFudge ben jij aan het doen? Óf je zat bijna te slapen, óf je zat de acteurs vierkant uit te lachen, omdat ze zich zo voor schut zette. En natuurlijk doen zij ook maar hun best, maar ik vond het gewoon zielig. De hele voorstelling was trouwens gerapt. Freaking irritant. En op een gegeven moment kwam er ook nog zo'n agressief moment van de duistere winter en de godin van de liefde ging het oplossen blablabla. Vaagste verhaal ever. Dacht je dat het voorbij was, nee hoor! Na dat vage gedoe over de winter en de zomer, komt het awkward moment weer. Gaan ze opeens de meest vage seksgrappen maken. Naja zeg! Als er iets is waar ik niet tegen kan, zijn het wel seksgrappen. Ik wil dan het liefste keihard wegrennen ofso. Vreselijk! 
Dus als je bij me in de buurt bent, maak geen seksgrappen want dan heb je het verpest. ;)


Random facts

  • Ik heb een 10 gehaald voor wiskunde, dus kreeg ik een reep chocola :) Altijd fijn!
  • Ik ben nu al weer bezit met m'n planning voor school :(
  • Ik mag zo weer 2 uurtjes dansen!
  • Ik vind het niet leuk dat Teske eruit is! (Expeditie Robinson)
  • En ook niet dat YaraFay eruit is! (HNTM)
  • Favoriete liedje: Welcome Home- Da' T.R.U.T.H 


Nou dat was m'n weekje wel. Ik hoop dat je weer genoten hebt van m'n goeie levensverhalen over slechte toneelstukken en blunders.

Hoe was jouw week?

-Anna

1 opmerking:

  1. Ik zie het artikel nu pas maar heel leuk! Woow, een 10 voor wiskunde, well done :) een heel herkenbaar artikel haha, hardlopen is niet mijn sterkste kant en dat Teske uit de expeditie js en Yarafay uit HNTM vind ik ook stom :( maar leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen