vrijdag 18 september 2015

Personal update.

Hey peeps!

EINDELIJK WEEKEND! Ik heb er deze week zó naar uitgekeken! Deze week was echt verschrikkelijk druk. Ik heb 5 so's gehad en een hele berg huiswerk. Ik heb dus deze week ook weer bijna geen tijd gehad om artikelen te plaatsen. Maar goed, in het weekend komt hopelijk nog een artikel. Dus komt goed!
School
Zoals ik al zei, ik heb deze week 5 so's gehad. een hele hoop! En natuurlijk nog een berg huiswerk. Ja ik ben echt superdruk geweest. Maar ik wil altijd sowieso 1 artikel doordeweeks en 2 in het weekend. Maar die van doordeweeks moest ik nog schrijven, dus het gevolg was dat ik die avond tot 22:30 zat te leren omdat ik de hele middag bezig was met dat artikel.
Weet je wat er gebeurde?! Van de week was ik gewoon een keer om 20:00 al klaar met huiswerk. Echt zo van, HOE? Ahum telefoon beneden laten liggen en IPad 3 meter van me af. Het grappige was dat ik de dag erná het artikel over 10 fouten die ik maak/ heb gemaakt op de middelbare. En de dag waarop ik het dus had geschreven, was ik tot 22:30 bezig. Echt vet slim, je eigen tips niet opvolgen. 
Maar gisteren ging ik dus ook al zodra ik thuis was, leren en huiswerk maken. Ik had m'n telefoon netjes beneden gelegt, IPad 3 meter van me afgelegt, en toch was ik tot 22:00 aan het leren. Hoe dan? Uhm... 3 meter was nu niet genoeg. Ik heb alsnog een uur of meer op m'n IPad gezeten. Soms zijn dat helemaal geen privileges hoor, IPads. Eigenlijk alleen maar afleiding. Maar goed. Dat was niet de enige reden. Ik overschat zo'n SO heel vaak, en ga dan vet goed leren enzo, blijkt ie vet simpel te zijn. Maar daar kan ik dan echt uren mee bezig zijn. Dat is eigenlijk voor het resultaat geen nadeel, aangezien ik wél altijd goeie cijfers haal. Betere planning is misschien wel handig. 

Schapenmarkt en kermis.
De zoveelste woensdag van september heb je schapenmarkt in m'n dorp. Dat is dan een grote markt waar je van allerlei kraampjes hebt enzo... Dus ik was daar naartoe gegaan na school met m'n moeder en broer. Ik kon nog maar een uurtje, maar ik wou toch nog even kijken. Nou dus wij zijn in een halfuurtje de markt overgelopen en dan begint het me toch te regenen! Niet normaal! Dus wij stonden zo mooi onder een viskraam. En zijn toen maar naar huis gefietst, het zag er namelijk niet uit alsof het nog beter ging worden. Ik kon thuis zelfs m'n panty uitwringen!
En dan nog iets... Die kraampjes zijn superleuk voor oude mensen natuurlijk, maar er is ook nog iets leuks voor de jeugd. Kermis! Verschrikkelijk! Ik hou er echt niet van. Nouja, opzich het idee is leuk. Maar als je daar eenmaal bent, met een groepje, willen de jongens alleen maar naar die grijpmachines, waar ze toch niks grijpen, en de meiden willen de hele kermis 20 x rondlopen waar ze iedereen kennen en dan zit je echt zo van, uhh? Ik heb namelijk niet echt veel contact met leeftijdsgenoten uit m'n dorp en omgeving omdat ik in een hele andere stad naar school ga en dansen heb enzo. Klinkt heel zielig, maar ik heb al m'n vrienden over heel Nederland verspreid, ik kom niks tekort! Dat was nadeel 1.
Nadeel 2 is geldverspilling. Je verspilt zo ongelooflijk veel geld aan al die attracties! Ik bedoel ga dan naar een pretpark. Kan je overal onbeperkt in, en veel leuker! Je hebt al snel op een kermis dan dat je een keer in een attractie gaat, en dan vraagt iemand je om nog een keer met haar te gaan, weer betalen. En zo gaat het dan stuk of 8x door. Volgens mijn ervaringen. Echt verschrikkelijk! Ik vind het echt geldverspilling, haha ;) Van één dag kermis kan je sowieso 1 paar schoenen kopen. 
Dat was m'n mening over kermissen. Verder zijn kermissen heel leuk hoor;)

Random facts.
Hier wat leuke gebeurtenissen over deze week :)

  • Ik heb vandaag weer een boek in m'n kluisje laten liggen.
  • Ik heb vertelt over Topteam hè? Nou mijn 'taak' is dus om na optredens en wedstrijden een stukje te schrijven over hoe het ging enzo. Een soort van artikel!
  • We hadden de piepjestest deze week! I don't like that! Ik haat hardlopen sowieso. Maar ik kwam tot trap 10, dus dat is nog wel redelijk voor iemand die een hekel heeft aan hardlopen, toch? ;)
  • Ik ga morgen shoppen!!!!!!!!!
  • Ondanks dat ik niks heb gekocht op schapenmarkt, heb ik toch wel effe €35 geïnd. Omdat het so typisch is, krijgen we altijd geld van oma's en ouders voor de schapenmarkt. Lekker geld verdienen zo! 
  • Favorite song of the moment: Hear my heart- Andy Mineo.

Dat was het wel zo'n beetje. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen :)

Liefs, Anna.

Bron foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten