vrijdag 4 september 2015

Personal update!

Hii mensen!

In de poll hebben jullie aangegeven dat jullie het heel leuk vinden om personal posts te zien. Ik denk dan van, Huh? Zijn mensen dan zo geïnteresseerd in mijn leven? Nou... Ja dus! Vind ik wel leuk om te horen. Maar dus hierbij een Personal update!School
De eerste schoolweken zijn alweer voorbij en nu begin je te merken dat school weer begonnen is hoor. Bergen huiswerk en ik heb mijn eerste so'tje alweer gehad. En ik zal je eens wat vertellen. Ik ben namelijk ontzettend slecht in plannen, ritme hebben, uitstellen en aan mijn schema houden. Dus je ziet me letterlijk om 22:30 nog leren of huiswerk maken. Dat heb ik dus van de week een keer gehad. En toen kwam m'n moeder binnen en betrapte me. Ze zou die volgende dag een planning maken voor me. Waarbij ik dan denk van ja hallo? Als ik morgen vet moe ben dan is dat mijn probleem en dan zie ik echt wel hoe weinig plezier ik daarvan heb. Ja ik ben echt vet eigenwijs en ben daarom ook meer van het gewoon doen, waar ik dan spijt van krijg, dan doe ik het weer, waar ik ook weer spijt van krijg. En na een paar keer zie ik echt wel het nadeel ervan in. Dus ik kan heel goed zelf ontdekken wat slecht en goed voor me is;).
Back to the point. Mijn moeder had dus bedacht dat ik om 21:30 m'n wifi uit zou doen en 22:00 zou slapen. Nou, ik dus keurig m'n wifi uitgedaan en ik lag om 22:45 te slapen ^-^. Ik moest namelijk nog dit doen en dat en toen was het 22:30, en toen kwam ik er nog achter dat ik nog moest douchen. En dan lach je je moeder gewoon bijna uit omdat het haar niet gelukt is. Ze is heel lief en doet haar best hoor! Maar je moet me zelf maar laten ontdekken wat wel en niet goed voor me is. Ik luister er toch niet naar. 

Onzingedeelte.
Ik eet nu trouwens yogurt, rabarber met aardbeien, en cruesli. Aanrader! Ik dacht dus eerst altijd toen ik rabarber met aardbeien at dat het vet gezond was, you know, groente enzo. Maar het blijkt dus dat er bijna een kilo suiker in zit! Okay, ja ik hou van overdrijven. Maar er zit nog meer suiker in dan de gemiddelde mugbrownie! Ik hou van Mug-Brownies! Reageer maar even als ik een keer een recept moet posten ofso. 
Anne-Karlijn: 'Zet wel in je post over woensdag!' Nou bij deze. Woensdag was AK jarig en dat vier ik maar even door het hier in te zetten. Jeeej. 

Tv-Programma's van de week
Kijken jullie trouwens ook Holland's Next Topmodel en Expeditie Robinson? Zet dan even in de reacties wat je kijkt en voor wie je bent enzo! Ik ben bij HNTM voor... Weet ik eigenlijk niet zo goed, aangezien ik nog maar 1 aflevering heb gezien. Nouja... Ik ga er wel even een leuk verhaaltje van maken. Ik vind het echt een heel leuk tv-programma, gewoon om het feit dat er al allemaal ruzie inzit enzo. Ik kijk dan maar even over de vleeskeuring heen, iedereen is mooi! Maar verder vind ik het gewoon een heel leuk programma om te kijken. Ik vond het trouwens wel heel dapper van Yara-Fay dat zij haar haar wel had afgeknipt. En het stond nog vet goed ook! Ik denk dat mijn voorkeur al wel uitgaat naar haar, ik vind dr wel grappig. 
En Expeditie Robinson? Ik had de helft niet gezien omdat ik elke reclame te lang naar het kantoor ging om Duits en Frans nog te leren. Zie je? Alweer die fantastische planning van mij... Maarja. Ik heb zo'n bepaald voorgevoel dat Ronnie Flex niet ver gaat komen aangezien de gemiddelde rapper niet ver komt met Expeditie Robinson. Wat wel vet jammer is, is dat ik maar 3 'BN'ers ken. Ik bedoel, doe dan een keer een seizoen met allemaal youtubers ofso. Ik zou dat wel vet vinden. Trekt het programma nog meer kijkers ook. 
En vanavond het hoogtepunt van deze week. K3 zoekt K3. Ik ga het serieus kijken! Gewoon om het feit dat je dan kan lachen. Ik vond het vroeger wel echt vet leuk hoor! Maar nu? Ik denk dat je als 40-jarige inderdaad een serieuze baan moet zoeken. Ze lijken me verder superlief hoor! Ik ben trouwens wel benieuwd wie er allemaal komen opdagen.

Dit was het voor vandaag, laat vooral een reactie achter of je dit leuk vond, en je kan nog steeds op de poll stemmen dus doe dat vooral! Sorry trouwens dat er geen foto's bij zijn, kon ik niet echt vinden. 

Liefs Anna!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten