woensdag 2 september 2015

ABC Tag!

Hii mensen!

Ik heb dus van de week een poll geplaatst met de vraag wat jullie graag willen zien. Jullie kunnen er nog steeds op stemmen trouwens, tot zondag volgens mij. Dus maak daar gebruik van als je meer van een bepaald soort artikel wilt zien! Als je de mobiele versie hebt, scroll dan even helemaal naar beneden, klik de internetversie aan en je kunt op de poll stemmen! 
Mijn punt is, jullie wouden graag meer tags zien. Dus voilĂ !Age: 14 jaartjes oud :)


Bron
Best Friend: Ik heb een paar beste vriendinnen maar ik kan nou niet echt zeggen van dat is mijn beste vriendin ofso. 

Chore you hate: HUISWERK! En dan vooral natuurkunde, of aardrijkskunde waar ik helemaal geen barst van snap.

Dreamhouse: Tja... Ruim. Sowieso. Dansruimte, echt zon pinterest inloopkast, en een hele grote tv waar je uitgebreid kan netflixen! 

Essential start of your day: Uhhh... Wakker worden?

Favorite color: Mintgroen denk ik... 

Gold or silver: Kan allebei heel mooi zijn.

Height: Nog steeds 1.62...;)


Instruments I play: Piano een beetje, en sopraansaxofoon. Verder kan ik uit een paar andere instrumenten ook wel geluid krijgen en een paar noten, zoals trompet, blokfluit en gitaar maar ver kom ik daar niet mee.

Job Title: Kheb nog lang geen baan. Ik zit nog maar in 3 VWO dus ik moet nog een paar jaar wachten...

Kids: Een wens. Maar pas over 10 jaar ofso. Eerst maar eens een vriendje krijgen, en trouwen...

Music that I always listen to: HIPHOP! Geweldig! Wel Engels met een goeie tekst! Want als je Nederlandse hiphop opzoekt krijg je teksten met in elke zin het woord f*ck erin. En daar kan ik me nogal aan ergeren.

Nickname: Omdat mijn naam niet heel lang is is er ook niet echt een afkorting voor ofso, ja behalve an. Maar meestal noemt iedereen me gewoon Anna.

Overnight hospital stays: Ik moest 1 x in het ziekenhuis blijven slapen. Maar dat was ook 1 nachtje. Ik had mijn arm soort van gebroken (zie mijn eerste post) en toen moest ik een nachtje blijven slapen. Twas echt niet leuk. Ik lag met nog een meisje op dezelfde kamer, en haar vader bleef daar ook slapen. En die vader lag gewoon de hele nacht te snurken. En je hoort dan allemaal andere enge geluiden enzo. Ja ik was toen 9 dus dat is logisch. 

Phobias or fears: Niks officieels ofso. 
Bron

Quote from a movie: 'It's so fluffy I'm gonna die!' hahahha :)

Reasons to smile: Leuke feedback op mijn blog, andere complimentjes, mooie natuur, dansoptreden, onverwachte hulp, een regenboog, knipoogjes (denk in brieven, een lieve bemoediging...) en ga zo maar door.

Siblings: Een broer (16) en een broertje (10).

Time you wake up: Als ik gewoon het 1e uur les heb, 6:10. Maar dan zet ik de wekker nog wel op snooze tot 6:20 ;)

Underwear: HUH? Wat?

Very important day this year: 5 december ofc. 

Worst habit: Ik zie heel snel het ergste van dingen in. Ik ben bijvoorbeeld laat uit. En ik kan m'n OV-Kaart niet vinden. Ja, ik ga met de bus. Vervolgens ga ik razendsnel fantaseren over wat er allemaal wel niet zou kunnen gebeuren. Ik zou bijvoorbeeld geen geld hebben voor een bus-kaartje, m'n telefoon is leeg, niemand is meer op school, dus ik moet lopen, urenlang en dan is het allang donker en dan loop ik daar alleen over de weg dan komt er iemand de struiken uit grijpt me vast en zo door...... Dat kan ik dus al heel snel fantaseren als ik m'n OV-Kaart niet voel in het vakje waar ik hem in heb gestopt. Ik kan mezelf dus heel snel bezorgd maken.


Bron

X-ray's you've had done: Een paar voor m'n rechterarm, op m'n 9e. Een paar voor m'n rechterknie, op m'n 10e. En 1 voor m'n linkerarm, op m'n 12e. Precies 3 jaar na mijn rechterarm had ik mijn linkerarm gebroken. Er zat maar 2 uur verschil tussen! Dus ik ben best bang voor 31 mei 2016...

Yummy food you make: Mug brownies! Ik wil er zo ook 1 maken!!

Zoo animal: Aapjes zijn altijd leuk. Op een dag gingen we met ons gezin naar de dierentuin en mochten we aapjes voeren. Nou helemaal geweldig! M'n broertje deed dat ook, maar kwam iets te dichtbij en die aap gaf hem dus volop een bitchclap. Geniaal die dieren!

Dat was hem weer! Comment als je meer van dit soort tags wilt zien. Hier heb ik de tag vandaan. 
Ik zou het heel fijn vinden als je de poll nog even in zou willen vullen!

-Anna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten