maandag 7 september 2015

10 redenen waarom ik (nog) geen make-up draag.

Hii mensen!

Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik geen make-up draag, maar volgens mij nog niet waarom. Dus hier 10 redenen waarom ik geen make-up draag!1. Lui.

Aangezien ik 's ochtends vroeg om 6:20 uit m'n bed moet, heb ik nou niet echt de behoefte om een halfuur eerder op te staan om me in te smeren. 

2. Geldverspilling.

Make-up is best duur. Ik koop liever een shirtje dan mascara. 

3. In je oogjes wrijven.

Als er een keer iets in je oog zit, kan je zo agressief wrijven in je oog totdat het dingetje eruit gaat zonder dat je hele gezicht onder de make-up zit. 

4. Vergelijking.

Er komt een dag dat je je verslapen hebt. Je hebt dan geen tijd meer om je make-up te doen. Je komt op school en iedereen kijkt je aan van 'Wie ben jij? Ben je ziek ofso?'

5. Fake.

Als ik make-up draag voel ik me altijd een beetje fake. Dat is geheel persoonlijk! Dus niet dat als jij 1 laagje mascara draagt dat jij voor mij al meteen een barbie bent ofso. 

6. Regen.

Als het regent, ben ik de gene die safe en zeker is dat het niet is uitgelopen. De mensen met make-up hebben altijd van die mooie zwarte strepen onder hun ogen.

7. Huilen.

Hetzelfde geld voor huilen. Je weet nooit zeker wanneer je moet huilen. Het komt altijd onverwachts. Dus ik ben altijd voorbereid door geen make-up te dragen, zo kan het ook niet uitlopen. 

8. Puistjessss.

Zoals je weet heb ik niet veel verstand van beauty, maar ik denk niet dat het heel goed is voor je puberhuidje vol met pukkels en puisten dat je er 5 lagen foundation over heen smeert. 

9. Afhalen.

Na een lange schooldag met bergen huiswerk moet je het er ook nog afhalen. Ik ga dan persoonlijk liever slapen na zo'n drukke dag. Of nog ff youtuben. Meestel 2e optie. 


Dit is de grootte waard! Bron

10. Just the way you are.

Dit vind ik nog wel de beste reden, en de reden wat het meest bij me past. Even zonder gekkigheid, You're beautiful, just the way you are. Je mag er zijn, ook al heb je acné. Je mag er zijn, ook al heb je kleinere ogen. Je mag er zijn, ook al heb je lichte wenkbrauwen of whatever. Je mag er zijn, ook zonder make-up. En dat is eigenlijk het statement dat ik wil dragen. Dat je ook zelfverzekerd mag zijn zonder een letterlijk en figuurlijk masker op. Je zou geen make-up moeten dragen om erbij te horen, of om mooi genoemd te worden. Want je BENT al mooi!

Dit was hem, ik hoop dat dit een beetje verklaart waarom ik geen make-up draag. Ik kan heel goed overdrijven, dus dat zal je wel gemerkt hebben denk ik. En please! Neem dit niet persoonlijk op! Tis alleen hoe ik me erbij voel als ik het draag. 
Laat een comment achter wat je ervan vond, en wat je zelf van de stelling 'wel of geen make-up?' vind.

1 opmerking: