woensdag 30 september 2015

10 redenen om single te blijven

Hey mensen!

Ik ben happy single, en wil dat voorlopig ook zo houden. Waarom? Hier zijn 10 redenen. 
Binnenkort ga ik dit onderwerp uitbereiden (met de komende My (christian) Lifestyle). Dus dat wordt dan meer persoonlijk. En dit is wat meer algemeen. So, enjoy! 
Ps: Ik zeg wel telkens vriendje, maar t kan natuurlijk ook vriendinnetje zijn ;)

1. Vrijheid
Als je vriendje (of vriendinnetje) hebt, heb je bepaalde verplichtingen. Je kan niet meer kijken naar andere boys, je moet tijd voor hem vrijmaken, je kan minder met je vriendinnen afspreken, enzovoort. Je zit dus vast aan je vriendje, en op deze leeftijd is dat niet chill. 

2. Tijd

Als tiener wil je veel doen. Of heb je andere verplichtingen. School, huiswerk, sporten, familie, vrienden enzovoort. Als je een vriendje hebt moet je maar steeds tijd vrijmaken om met hem af te spreken, en dat gaat heel veel tijd kosten.

3. Geld

Een vriendje betekent daten, en dates kosten geld. En weer een persoon meer waar je spontane cadeautjes aan moet geven, en of course verjaardagen, sinterklaas, valentijn...

4. Jaloezie

Als je verkering hebt, ben je natuurlijk helemaal happy met elkaar, en wil je diegene niet kwijt. Daarbij hoort, jawel, jaloezie. Als je 1 keer een andere jongen een knuffel geeft, of gewoon praat, krijg je al een hele ondervraging van wie was dat? Wat is de connectie tussen jullie 2? Blablabla...

5. Focus

Een vriendje betekent dagdromen, appen, dus niet opletten. Ook in de les zit je de hele tijd te dagdromen, je mist de lesstof, dus slechte cijfers, je blijft zitten, je haalt school niet, geen diploma, geen baan, geen geld, geen huis, je wordt een zwerver. En dat allemaal omdat je een vriendje hebt. Maar dat gebeurt waarschijnlijk alleen in mijn imagination ;)

6. Zelfstandig. 

Je hoeft helemaal geen vriendje te hebben! Je bent leuk en sterk genoeg :) In principe heb je helemaal geen vriendje nodig om te overleven. 

7.  Gezeur

Een vriendje kan natuurlijk heel leuk zijn. Lekker cuddlen, lief doen, blablabla. Maar jullie hebben natuurlijk meningsverschillen, discussies, en ruzies. Of dat nou zo leuk is? 

8. Vriendinnen

Zonder vriendje heb je veel meer aandacht en tijd voor je vriendinnen of gewone vrienden. Als je een vriendje hebt, kunnen je vriendinnen zich in de steek gelaten en onbelangrijk voelen. Ik kan hier wel weer een heel overdreven verhaal van maken maar het komt erop neer dat je je vriendinnen op een bepaald moment gewoon nodig hebt, en als je alleen maar aandacht hebt voor je vriendje, komt dat niet goed.

9.  Mogelijkheden zijn overal! 

Single zijn betekent veel mogelijkheden! Je kan gerust naar andere jongens kijken. En dat zonder dat er iemand jaloers word.

10. Liefdesverdriet
Als je geen serieuze relatie hebt, komt het moment dat het uit gaat. Supervervelend natuurlijk! En liefdesverdriet dat je hebt?! Maar goed, bekijk dit maar als de zonnige kant, je bent weer single!


Natuurlijk heb ik alles weer wat overdreven en wil ik echt wel ergens een vriendje, maar zondag vertel ik allemaal hoe het zit bij mij. 
Comment vooral wat je ervan vond!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten