dinsdag 21 juli 2015

My (Christian) Lifestyle

Hii mensen,

Ik denk anders over dingen na dan de meeste mensen, doe andere dingen, of juist niet. Dit komt omdat ik mijn gedachten laat be├»nvloeden door mijn geloof. Deze dingen wil ik graag met jullie delen en wordt dit dus ook (denk ik) een soort serie over hoe ik denk over bepaalde dingen, hoe ik die dingen aanpak, waarom, enzovoort... Zoals jullie weten ben ik christelijk. Omdat ik dus christelijk ben, denk ik anders na over dingen dan andere tieners. En ik dacht, eay, misschien is het wel interessant om te lezen hoe een christelijk meisje over bepaalde dingen nadenkt. Dus ik hoop heel erg dat dit een beetje aanslaat ofso... 

In dit eerste deel wil ik jullie graag eerst laten zien hoe mijn geloof er uitziet. Ik wil namelijk niet dat jullie denken dat ik superstreng ben opgevoed en je heel boos aankijk als je hebt gevloekt ofso ;)

Uhmm... Om te beginnen. Ik geloof dat God bestaat en dat Jezus mijn redder is. Simpel :) dacht je. Maar het gaat verder. Ik geloof namelijk ook dat je een persoonlijke relatie met God kan hebben. Het is lastig, dat geef ik toe, maar als je er een beetje moeite en tijd insteekt, zal het je veel dingen opleveren. 

Maar ik geloof ook dat je lol mag hebben in je leven! Dus dat doe ik ook zeker! Het is niet dat ik opeens verplichtingen heb. Eigenlijk geen. Je bent namelijk heel vrij in je keuzes. Als christelijk meisje mag je ook zeker genieten en lekker lachen. 

Als christen laat ik God de basis zijn voor mijn keuzes. Als ik voor een belangrijke keuze sta, bid ik eerst voordat ik een vast besluit maak. Hij antwoord mij dan door bijbelteksten, beelden maar soms laat Hij mij gewoon wachten en maakt het dan heel makkelijk ofso... Dat maakt het kiezen voor mij dan ook wat makkelijker omdat ik weet dat als ik het overlaat aan God dat het wel goed komt!


Ik denk dat jullie nu wel wat meer weten over hoe de basis van mijn lifestyle er een beetje uitziet. Ik hoop dat je het interessant vond, en als je nog vragen hebt, laat gerust een reactie hieronder!

Liefs, Anna.

1 opmerking: