zaterdag 18 juli 2015

Sportschool, snorren en arizona? Personal #4

Hii guys,

Even weer een personal update. Ik heb namelijk al heel veel gedaan in de vakantie en vergeet het steeds op te schrijven. Dus ik hoop dat ik niks vergeten ben ;)
Het gene wat ik niet vergeten ben, is wel heel leuk. Sportschool, gechillt, geshopt aan mn blog gewerkt en nog meer. Lees gerust verder ;)Vorige week dinsdag ben ik naar mijn oude basisschool wezen kijken, ze moesten namelijk hun eindmusical doen, waar ik een dans bij moest bedenken. Heel erg leuk om je eigen choreografie te zien op het podium! Ik moest een dans bedenken voor 3 jongens, en tot mijn grote verbazing konden ze het eigenlijk ook nog wel redelijk! 
Diezelfde dag ben ik naar Zwolle gegaan om met wat mensen af te spreken. Eigenlijk komt die dag erop neer dat we beetje hebben rond gewandeld, gegeten en  met snorren door de jumbo zijn gelopen. Tja... ik heb nog wel eens spontane acties. 


Woensdag heb ik met een vriendin van m'n basisschool afgesproken die ik al lang niet meer had gezien. Dus dat was wel heel gezellig. Donderdag had ik met een vriendin van m'n huidige school afgesproken, ook heel gezellig!


Vrijdag had ik met een vriend van school afgesproken. We gingen 's ochtends naar de sportschool. Ik had al wel verwacht dat het niet zo soepel zou gaan omdat ik niet zon fitnessfanaat ben, maar ook door mijn beperkte arm ;)
Dus bij de gewichten moest je je arm strekken en buigen met 4/5 kilo gewicht. Nouja, dat was voor mij wat makkelijker omdat ik niet verder kon ;)
En je had zeg maar apparaten met gewichten eronder, die je dus moest optrekken en weer langzaam moest laten vallen. Maarja, ik had dat dus nog nooit gedaan dus je hoorde regelmatig een knal door de sportschool heen van de gewichten die vielen 
^-^. 
Typisch mij... 
s'Middags gingen we lekker naar Zwolle, daar een beetje rondgelopen en met Tobias gechillt. (Jongen van de interviews)


Het weekend had ik nog een cadeautje tegoed van mijn vader, klimmen. Ik hou heel erg van klimmen en ik wou nog een keer naar een klimbos. Dus we gingen met mijn vader en broertje een middagje klimmen :)

Afgelopen maandag heb ik heerlijk aan mijn blog zitten werken met Ruth. Ze heeft me superveel tips gegeven waardoor ik mijn blog kon verbeteren. Credits to her. We hebben die middag ook lekker in de regen outfitfoto's zitten maken... ja, zomerse outfits. Maar het was gelukkig niet zo koud ;)
Arizonaaa
Dinsdag tot vrijdag heb ik gelogeerd in Arnhem bij vriendinnen... Was heel gezellig! We hebben series gekeken, geshopt, challenges gedaan, en ook nog wel geslapen ;) En ik heb weer nieuwe arizonaaaa :))))
Ik heb weer 2 meiden verslaafd gemaakt aan Sherlock Holmes! Mijn vriendinnen maken mijn series altijd belachelijk dus dit is bewijs dat het leuk is ^-^. Ze hebben trouwens zelf die hele serie nog nooit gezien, tsss... 
Reageer even wat je ervan vond. Blogidee├źn zijn trouwens ook altijd welkom in de reacties!


Liefs Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten