maandag 27 juli 2015

Dares #2 met thema...

Hii guys,

Leuk dat je weer kijkt naar mijn blog! 
Een dares #2... Ik heb hier al eerder een artikel over gemaakt. Ik vind het namelijk wel een leuk idee (al zeg ik het zelf.) Ik ben namelijk zelf heel vaak aan het kijken naar dit soort opdrachten maar kan ze nooit vinden, dus verzin ik er zelf maar wat. 
Veel leesplezier!Het thema is voor deze dares 'Vakantie'... Je ligt of met je laptop film te kijken, gaat naar het strand, of bent aan het kamperen... Als je je nou verveelt kan je deze dares gaan doen. 

1. Maak eens een wandeling.
Bron

Als het even geen 35 graden is, maar ook niet regent, ga dan eens wandelen. Ik doe het ook wel eens en het is echt heel leuk! Het leukste is als je met iemand gaat, dan is het gezelliger. Wandelen is ook heel sociaal als je met iemand gaat afspreken. Je hebt dan even geen wifi, geen laptop, en andere dingen wat je afleid en zo kan je die ander heel goed leren kennen. En het is ook nog eens gezond!

2. Geen ja, geen nee.

Okay, dit is echt heel random. Maar wel heel grappig. Ik verzon hem net spontaan, maar lijkt me eigenlijk wel leuk. Het leukste is om dit met z'n tweeën te doen. Degene die het vaakst ja of nee heeft gezegd op een dag, krijgt een straf, bijvoorbeeld een emmer koud water over zich heen. 

3. Ga een boek lezen! 

Ik heb zelf ervaring mee hoe groot de verleiding is om netflix, youtube, social media op te starten als je lekker niks te doen hebt, maar je hebt ook campings zonder/ slechte wifi, of heel lekker weer... Ga dan ipv films en series kijken een boek lezen! Ik ga er ook aan beginnen. Een Engels boek nog wel. Boeken kunnen echt heel leuk zijn. Je moet er eerst even aan beginnen... Ik lees ook bijna nooit boeken ofso, maar als ik er 1 heb, ben ik er wel heel snel in verdiept enzo... Moet ik vaker doen...


Bron
4. Glimlach vriendelijk tegen iedereen die je tegenkomt.
Als je op de camping bent, kom je heel veel mensen tegen op weg naar het zwembad, tafeltennistafel, snackbar noem maar op. Als je nou tegen iedereen vriendelijk glimlacht, voel je je een stuk blijer en die andere vast ook. Een glimlach kan namelijk veel betekenen.

5. Foto's maken!

Tegenwoordig hebben we allemaal wel een smartphone met camera. Met die camera kan je foto's maken. Jaja. Maar even to the point. Maak eens foto's van de wereld om je heen. Je zult zien hoe anders je kijkt door een camera. Dat de wereld eigenlijk heel mooi is. En misschien vind je foto's maken wel heel leuk! Hallo nieuwe hobby ;)


Dit was em weer. Reageer wat je ervan vond en wat je zelf een leuke dare vind die in de volgende dares moet komen!

Liefs, Anna.


1 opmerking: